Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gazdanapok 2018
  • 09.08.2018. 15:00

Hrvatska zemlja partner jubilarnog 25. sajma Gazdanapok

Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije održat će se u Selurincu, u Mađarskoj.

Foto: bmvk-gazdanapok
  • 326
  • 24
  • 0

Republika Hrvatska zemlja je partner sajma 25. Gazdanapok 2018, međunarodnog sajma poljoprivrede i prehrambene industrije koji će se održati u Szentlőrinc (Selurincu), u Mađarskoj, od 10. do 12. kolovoza.

Predstavljanje hrvatskih izlagača na 25. Gazdanapoku zajednički organiziraju Ministarstvo poljoprivrede i Hrvatska gospodarska komora, a realizaciju nastupa hrvatskih izlagača koordiniraju Sektor za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo HGK i HGK – Županijska komora Virovitica.

Na zajedničkom izložbenom prostoru Republike Hrvatske izlaže 29 izlagača iz osam hrvatskih županija: Bjelovarsko-bilogorske, Dubrovačko-neretvanske, Istarske, Međimurske, Osječko-baranjske, Splitsko-dalmatinske, Virovitičko-podravske i Zadarske županije, najavljuju iz HGK. 

Izložbeni prostor Hrvatske, površine 100 m², opremila je tvrtka Slavonija expo iz Orahovice.


Tagovi

Gazdanapok Sajam Mađarska


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".