Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izložba hrvatskih proizvoda
  • 13.11.2013. 18:00

Hrvatski autohtoni proizvodi u Strasbourgu

Izložba hrvatskih proizvoda u sklopu Božićnog sajma u Strasbourgu – Francuska, 29.11.2013. - 01.01.2014.

  • 807
  • 63
  • 0

U okviru Božićnog sajma u Strasbourgu, koji traje od 29. studenog 2013. do 1. siječnja 2014. godine, održat će se prodajno-promotivna izložba hrvatskih proizvoda u organizaciji Hrvatske gospodarske komore.

Na sajmu će biti predstavljeni gastronomski proizvodi, kuhano vino i drugi tradicionalni napitci, kobasice, slatkiši i čokolade u prigodnoj božićnoj ambalaži, uštipci, paprenjaci, pereci, kuglof, licitarska srca kao i prigodni dekorativni predmeti.

Iz godine u godinu manifestacija bilježi izuzetnu posjećenost ne samo građana Francuske nego i velikog broja turista.

Povodom ulaska u Europsku Uniju Republika Hrvatska je pozvana od strane grada Strasbourga na sudjelovanje u svojstvu zemlje partnera, pri čemu joj je za potrebe organizacije ove izložbe na raspolaganje stavljeno desetak kućica opremljenih žaruljicama, grijanjem i strujom.

Grad Strasbourg snosi troškove tiskanja reklamnih brošura/plakata i druge načine oglašavanja proizvoda uz obvezu dostave materijala u odgovarajućem roku, dok sudionici sami snose troškove puta i smještaja.

Izložba se održava na 12 pozicija oko središta grada, a Hrvatska će imati priliku predstaviti se na Trgu Gutenberg pokraj prestižne katedrale Cathédrale Notre-Dame de Strasbourg. Isto tako, Lijepa naša će sudjelovati i u kulturnom dijelu programa.

Crkva Saint-Pierre-Le-Vieux koja ovogodišnju božićnu proslavu posvećuje kulturnim i vjerskim različitostima želi ugostiti našu zemlju kao novu članicu EU-a i predstaviti naše adventske i božićne, kulturne i gastronomske običaje te sakralnu umjetnost, pri čemu je predviđena i degustacija hrvatskih gastronomskih proizvoda.

U projekt su uključeni Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora.

Više informacija možete saznati na: www.hgk.hr

Photo: hr.wikipedia.org


Tagovi

Božićni sajam Strasbourg Izložba hrvatskih proizvoda Hrvatska HGK Gastronomski proizvodi


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Posjetili smo lanjsku pobjednicu RuralFoto izbora, Ankicu Ursić Molnar, koja je osvojila 500 EUR za fotografiju jelena u baranjskoj noći. Uskoro ide i TV reportaža o njenoj priči...