Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 3. Izložba cvijeća
  • 07.03.2017. 19:05

I ove godine budite dio zadarske cvjetne priče

Vrtna izložba cvijeća "Cvijet Zadra" ove godine ponovno će okupiti sve hortikulturne znalce, ljubitelje cvijeća i vrtne umjetnosti na jednom mjestu.

Foto: nasadi.hr
  • 1.538
  • 76
  • 0

Tvrtka Nasadi d.o.o. i ove godine organizira Vrtnu izložbu cvijeća "Cvijet Zadra"/"Flower of Zadar" - Garden Flower Show, koja će ponovo okupiti sve hortikulturne znalce, ljubitelje cvijeća i vrtne umjetnosti na jednom mjestu, na Obali kralja Petra Krešimira IV. Vrijeme održavanja 3. Vrtne izložbe cvijeća "Cvijet Zadra" je od 20. do 23. travnja 2017.

Uspjehu održane manifestacije svjedoči i Posebno priznanje koje je manifestaciji dodijeljeno u akciji "Nasmiješeno sunce" za izniman doprinos u uspješnom odvijanju turističke sezone u 2016. godini.

Izložba cvijeća uz zvukove dalmatinskih pjesama

Četverodnevni program izložbe započet će sad već tradicionalnim svečanim otvorenjem na prekrasnom antičkom Forumu, a osim cvjetne promenade duž zadarske rive, program će obogatili zvuci dalmatinske pjesme, brojne dječje radionice i predstave za djecu, te stručna predavanja za sve zainteresirane građane. "Cvijet Zadra" je izložba koja je karakteristična po tome što cvjetne kreacije ostaju u gredicama cijelu turističku sezonu, a interes su iskazale i hotelske kuće koje su se predstavile na samom otvaranju izložbe.

Prijavnicu i opće uvjete sudjelovanja na Vrtnoj izložbi pogledajte u dokumentima ispod teksta!

Obala kralja Petra Krešimira IV., kao glavno zadarsko šetalište, pokazala se pravim mjestom za ovakvu manifestaciju, a 22 ovalne gredice veličine od 30-120 m² , biti će i na trećoj izložbi cvijeća prepuštene slobodnom izričaju izlagača, koje će se i ove godine biti nagrađene u nekoliko kategorija.

Cvjetna rapsodija na zadarskoj rivi

Prodajni dio izložbe biti će organiziran na šljunčanom dijelu Obale kralja Petra Krešimira IV., gdje će tvrtke i privatni proizvođači predstaviti svoje sezonske sadnice.

Više informacija o događaju možete dobiti na e-mail: info@nasadi.hr i telefon: 023/302-860, a sve informacije možete pratiti i na web stranici.

Foto: nasadi.hr


Dokumenti


Tagovi

Vrtna izložba Cvijet Zadra Cvijeće Radionica Prodaja Gredice


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.