Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IAAS Hrvatska
  • 28.09.2019. 13:30
  • Varaždinska, Varaždin

IAAS: Konkurentnost i potencijal sjeverne Hrvatske u poljoprivrednoj industriji

Međunarodna udruga studenata agronomije i srodnih znanosti – IAAS Hrvatske, ove je godine domaćin Tjedna razmjene (Exchange Week) koji će se održati od 7. do 13. listopada u Varaždinu i na kojem prisustvuje 35 studenata iz različitih zemalja Europe.

Foto: Facebook/IAAS Croatia
  • 363
  • 23
  • 0

Međunarodna udruga studenata agronomije i srodnih znanosti – IAAS Hrvatske, ove je godine domaćin Tjedna razmjene (Exchange Week) koji će se održati od 7. do 13. listopada u Varaždinu, te na kojem prisustvuje 35 studenata iz različitih zemalja Europe.

Tema ovog događaja je "Konkurentnost i potencijal sjeverne Hrvatske u poljoprivrednoj i prehrambenoj industriji".

"Cilj ovog događaja je upoznati strane studente s poljoprivrednim potencijalom u urbanim sredinama, kulturnim vrijednostima i prirodnim bogatstvima naše zemlje, autohtonim hrvatskim proizvodima, ali i poboljšanje međunarodne suradnje unutar IAAS udruga", navodi Nina Buljević, potpredsjednica za komunikacije IAAS Hrvatska. 

Kako podsjećaju, IAAS je međunarodna udruga studenata agronomije i srodnih znanosti te su kao takva najveća studentska udruga u tom području djelovanja u svijetu. Hrvatski ogranak IAAS-a je počeo s radom 1995. godine sa sjedištem na Agronomskom fakultetu te je od tada aktivan na hrvatskoj poljoprivrednoj sceni. Kroz njihov udrugu prošle su stotine studenata koji su htjeli tijekom svog fakultetskog obrazovanja steći dodatnu edukaciju, odnosno kroz svoje vrijeme u udruzi stječu organizacijske, komunikacijske i praktične vještine te kao ono najbitnije sposobnost pretvorbe ideja u praksu.

U dokumentu ispod teksta pronađite brošuru o Tjednu razmjene. 


Dokumenti


Tagovi

IAAS Hrvatska Tjedan razmjene Poljoprivredni potencijal


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".