Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konferencija
  • 01.12.2023. 12:00
  • Šibensko-kninska, Vodice

Idući tjedan se održava stručni skup Hrvatsko povrće - prijavite se!

Kako uspješno proizvoditi i prodati povrće doznati možete na jedinoj konferenciji posvećenoj ovoj grani poljoprivredne proizvodnje koja se uskoro održava u Vodicama.

Foto: Gospodarski list
  • 1.136
  • 72
  • 0

Sve ljubitelje i proizvođače koji žive od proizvodnje povrća organizatori pozivaju na 7. "Hrvatsko povrće" - jedinu konferenciju posvećenu proizvodnji i svemu što se tiče svijeta povrća.

Kako najavljuju, skup će se održat od 6. do 8. prosinca 2023. u hotelu Olympia u Vodicama. Naime, to mjesto u navedenom razdoblju postaje epicentar inovacija, poslovnih prilika i znanja o uzgoju i prodaji povrća. 

Sudionici se, ističu organizatori, mogu povezati s relevantnim institucijama u sektoru povrćarstva, educirati za razvoj vlastite proizvodnje i prodaje jer će inspirativni govornici podijeliti svoja iskustva i najnovije trendove te saznanja, kao i aktualne informacije o proizvodnji.

"Konferencija pruža mogućnost susreta s predstavnicima trgovačkih lanaca i velikih otkupljivača. Stoga možete stvoriti nove poslovne veze i udruživanje sa stručnjacima iz branše", naglašavaju. 

Stručni skup o proizvodnji povrća u Hrvatskoj organizira Gospodarski list uz suorganizaciju najznačajnijih institucija u poljoprivredi i sudjelovanje više od 35 tvrtki iz sektora te proizvodnje. 

Detalje o prijavi i programu nađite ovdje


Tagovi

Hrvatsko povrće Konferencija Povrćarstvo Stručni skup Gospodarski list Edukacija


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.