Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dijalog s građanima
  • 11.05.2018. 11:00

Imate pitanja o sigurnosti hrane za Tolušića i povjerenika EK Andriukaitisa? Prijavite se za dijalog s građanima

Ministar Tomislav Tolušić i povjerenik Europske komisije za zdravlje i sigurnost hrane Vytenis Andriukaitis razgovarat će s građanima o zdravlju i budućnosti Europe.

Foto: Vedran Stapić
  • 163
  • 15
  • 0

Ministar Tomislav Tolušić i povjerenik Europske komisije za zdravlje i sigurnost hrane Vytenis Andriukaitis razgovarat će s građanima o zdravlju i budućnosti Europe u četvrtak, 17. svibnja s početkom u 10:00 sati (Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski, Trg Stjepana Radića 4, Zagreb)
 
Dijalog organizira Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj u sklopu službenog posjeta povjerenika Europske komisije Andriukaitisa Hrvatskoj. Ministar Tolušić i povjerenik Andriukaitis odgovarat će na pitanja o sigurnosti hrane, prevenciji, cijepljenju i budućnosti Europe.
 
Rezervirajte svoje mjesto i prijavite se do srijede, 16. svibnja 2018. godine do 17 sati putem linka


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Dijalog s građanima Tomislav Tolušić Sigurnost hrane Vytenis Andriukaitis


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".