Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam drvne industrije
  • 27.04.2015. 13:00

Interzum donosi nove trendove u drvnoj industriji!

Od 05. do 08. svibnja 2015. u Kolnu, Njemačka, održati će se najveći međunarodni sajam drvne industrije i novih tehnologija Interzum.

  • 231
  • 14
  • 0

Od 05. do 08. svibnja 2015. u Kolnu, Njemačka, održati će se najveći međunarodni sajam drvne industrije i novih tehnologija Interzum.

Interzum je najveći međunarodni sajam dobavljača za sektor proizvodnje namještaja i unutrašnjeg uređenja u građevinskoj industriji. Sajam sa dugom tradicijom (preko 50 godina) se održava svake druge godine u Kolnu te ima reputaciju inovativnog sajma koji inspirira i postavlja nove trendove u okviru ove industrije.

Novi trendovi i inovacije

Interzum će i ove godine opravdati svoj glas sajma inovacija, jer njegova ponuda, podijeljena u sedam kategorija, inspirira čitavu industriju novim trendovima proizvođača.

Pored svjetskih najjačih proizvođača iz područja okova, površinske obrade, proizvoda od drveta (drveni elementi, rezana građa), materijala za tapeciranje i strojevia za proizvodnju nameštaja, do sada prijavljeni izlagači garantiraju raznovrsnost i širinu ponude po kojima je sajam Interzum poznat.

Pozivamo vas na iskaz interesa za sudjelovanjem na zajedničkom štandu u organizaciji HGK putem priložene Ankete zainteresiranosti u prilogu ispod teksta.

  • Kontakt: Petar Ćurić, stručni suradnik, Tel: +385 1 4561 634, pcuric@hgk.hr

Dokumenti


Tagovi

Interzum Drvna industrija Sajam Drveni elementi Rezana građa HGK Proizvodnja namještaja


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."