Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izložba bilja
  • 14.12.2015. 14:20

Izložba bilja "Salon du Vegetal" u Francuskoj

Najpoznatiji sajam bilja u Francuskoj, Salon du Vegetal odvija se svake godine u Angersu, a sljedeće izdanje čeka nas od 16. do 18. siječnja 2016.

  • 143
  • 8
  • 0

Najpoznatiji sajam bilja u Francuskoj, Salon du Vegetal odvija se svake godine u Angersu, a sljedeće izdanje čeka nas od 16. do 18. siječnja 2016.

Sljedeće godine, s obzirom na promjene na tržištu, organizatori su si dali truda i učinili sve kako bi sajam pratio svjetske trendove i ispunio očekivanja posjetitelja. Kako danas više od pola svjetske populacije živi u gradovima, a taj broj će samo rasti, 2016. će naglasak biti na modernim gradskim vrtovima. Novi izlagači, konferencije i demonstracije fokusirat će se upravo na ovu temu.

Upravo zato, organizatori će predstaviti Show garden na sveukupno 300 m2 gdje će predstaviti 21 edukacijsku stanicu i informirati potencijalne kupce o novim dostignućima. Svaka će stanica predstaviti jednu od tema, naglasiti važnost proizvoda i koncepata predstavljenih na sajmu. Produkt je ovo suradnje krajobraznih arhitekata, grafičkih dizajnera, poduzetnika, učitelja i drugih profesionalaca.


Tagovi

Izložba bilja Salon du Vegetal Angers


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."