Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stočarska izložba
  • 19.06.2015. 14:45

Izložba ovaca na Braču!

I ove će se godine, već prema dugogodišnjoj tradiciji je u malom pastirskom naselju Gažulu na otoku Braču, 26. srpnja 2015., u sklopu tradicionalnog stočnog sajma održati Izložba ovaca Gažul!

  • 254
  • 14
  • 0

I ove će se godine, već prema dugogodišnjoj tradiciji je u malom pastirskom naselju Gažulu na otoku Braču, 26. srpnja 2015., u sklopu tradicionalnog stočnog sajma održati Izložba ovaca Gažul - otok Brač 2015.

Tradicija održavanja stočarskih izložbi na Braču seže u 1999. godinu, a od osnivanja udruge uzgajivača domaćih životinja Vidova gora, 2005. godine ova udruga postaje glavni organizator izložbi, kao i drugih aktivnosti vezanih za ovčarstvo otoka Brača. Naravno da su i ove godine u organizaciju bili uključeni i svu potrebnu pomoć udruzi pružili Hrvatska poljoprivredna agencija i Hrvatski savez uzgajivača ovaca i koza. Pripreme i održavanje ovakva izložbe zahtijevaju i materijalnu pomoć, a ove godine su ju kao i uvijek do sada pružali Splitsko-dalmatinska županija, Ministarstvo poljoprivrede, te općine Nerežišća i Postira.


Povezana stočna vrsta

Ovčarstvo

Ovčarstvo

Ovčarstvo je izrazito rasprostranjena grana stočarstva te se ovce mogu naći na svim kontinentima osim Antartike. Važnost ovčarstva varira ovisno o pojedinim zemljama te su osobito... Više [+]

Tagovi

Stočarska izložba Brač Uzgoj ovaca Božul Ovčarstvo Vidova gora


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#RuralFoto
#priroda
Divna slavonska polja