Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zimski vašar
  • 05.11.2023. 16:30
  • Osječko-baranjska, Karanac

Kraj studenog rezerviran za dobro poznati Zimski vašar i Čvarakfest

Kušajte dobro poznato baranjsko eno i gastro bogatstvo, razne domaće proizvode, a u natjecanju u topljenju čvaraka izborite se za titulu "čvarak-majstora"

Foto: TZ Baranje
  • 1.165
  • 162
  • 0

Već tradicionalni i dobro poznati Zimski vašar i Čvarakfest održat će se u Karancu zadnje subote u ovom mjesecu, 25.11.2023. godine s početkom u 10 sati.

Moći će se kušati baranjska eno i gastro bogatstva kao što je čobanac, grah iz glinenog ćupa, kotlovina, pečene kobasice, šaran u rašljama i vino, najavljuju iz Turističke zajednice Baranje.

"Na livadi kod crkve Svetog Donata moći će se kupiti raznorazni domaći proizvodi, suhomesnato, sirevi, peciva, kolači, med, mljevena crvena paprika, sokovi, vino, rakija, rukotvorine", objavili su.

Tijekom Zimskog vašara se održava i Čvarakfest, u isto vrijeme i na istom mjestu. Za titulu "čvarak-majstora" borit će se svi zainteresirani u natjecanju u topljenju čvaraka, a konačni proizvod moći će se i kupiti.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane izlagače i natjecatelje da se prijave ovdje, a prijavu je potrebno popuniti i poslati na mail info@tzbaranje.hr.


Tagovi

Zimski vašar Čvarakfest Karanac Baranja Domaći proizvodi


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.