Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ekološki proizvodi
  • 10.12.2013. 18:00

Mediteranski sajam Dubrovnik

Mediteranski sajam Dubrovnik, profilirao se kao vrlo značajna sajamska priredba u Dubrovačko-neretvanske županije, ali i cijele Hrvatske

  • 455
  • 36
  • 0

Jedanaesti po redu, tradicionalni Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva, održat će se se u hotelu Tirena na dubrovačkom Babinom kuku, od 27. do 30 ožujka 2014. godine.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao vrlo značajna sajamska priredba Dubrovačko-neretvanske županije, ali i cijele Hrvatske, i to na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i zelenog poduzetništva.

Mediteranski sajam Dubrovnik svake godine okuplja izlagače, stručnjake, pokrovitelje i entuzijaste kako bi zajedničkim nastojanjima predstavili veći dio ekoloških i tradicijskih proizvoda kojima naša zemlja obiluje.

U travnju 2005. godine na sajmu je pokrenuta i ostvarena ideja o proglašenju Dubrovačko-neretvanske županije GMO free županijom.

Na sljedećem sajmu očekuje se oko 300 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja te više od 30.000 posjetitelja.

Evo nekih od zanimljivosti koje Vas očekuju na sljedećem sajmu:

  • radionica kulinarskog kanconijera Veljka Barbijerija - Jela dubrovačkih starih barda
  • prezentacija originalnog sira Trapist, kojeg proizvode redovnici Trapisti iz Banjaluke (tradicija proizvodnje originalnog trapista obnovljena je nakon dugih 65 godina, a prvo javno predstavljanje biti će upravo na ovom sajmu)

Na manifestaciji će biti upriličeni Dani meda Dubrovačko-neretvanske županije. Također, nastavit će se dobra praksa promocije znakova Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta s ciljem predstavljanja domaćih kvalitetnih proizvoda.

Priprema se i niz edukativnih predavanja, okruglih stolova, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja.

Sajam će se održavati u organizaciji turističke agencije Dubrovnik Sun, Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Dubrovačke razvojne agencije, HGK-ŽK Dubrovnik, Obrtničke komore DNŽ-e te Dubrovačkog centra za poduzetništvo.

Detaljnije informacije možete dobiti putem e-maila: mediteranski.sajam.du@gmail.com, tel. (020) 436-233 ili mob. 098/ 285-355, gdin. Vedran Kraljević.

U prilogu članka, u PDF obliku, možete preuzeti prijavnicu.

Više informacija možete saznati na: www.mediteranski-sajam.com

Photo: dalmacijanews.com


Dokumenti


Tagovi

Mediteranski sajam Dubrovnik Eko proizvodi Trapist Veljko Barbijeri Izvorno hrvatsko Hrvatska kvaliteta


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#RuralFoto #zivotinje #Lika
Naši🐎🐎 HH-ovci i 👑car 🐕Medo😍