Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 21. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
  • 05.09.2013.

Ministar Jakovina otvara 21. bjelovarski sajam

06. rujna (petak) 2013. u 10:00 sati, ministar Tihomir Jakovina svečano će otvoriti 21. jesenski međunarodni bjelovarski sajam, koji se održava u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o., pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede.

Foto: http
  • 331
  • 18
  • 0

Kako najavljuju iz Ministarstva poljoprivrede, 06. rujna (petak) 2013. u 10:00 sati, ministar Tihomir Jakovina svečano će otvoriti 21. jesenski međunarodni bjelovarski sajam, koji se održava u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o., pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede.

Riječ je o poljoprivrednoj, gospodarskoj i stočarskoj manifestaciji koja ujedno predstavlja i najveću manifestaciju ovog tipa u Republici Hrvatskoj. Na jesenskom sajmu održat će se izložba poljoprivredne mehanizacije te tradicionalna Državna stočarska izložba na kojoj će se predstaviti više od 500 najboljih grla hrvatskih uzgajivača. Ove godine obilježava se 100 godina organiziranog uzgojno-selekcijskog rada u stočarstvu Republike Hrvatske i početka uzgoja čistokrvnih pasmina simentalskog goveda.

Novost ovogodišnjeg sajma je i sudjelovanje Europske komisije, kao jednog od izlagača, koja će ovim putem predstaviti poljoprivrednu politiku EU te upoznati posjetitelje s programima ruralnog razvoja u europskim zemljama.

Prošlogodišnji jubilarni 20. jesenski sajam, posjetilo je više od 50 tisuća posjetitelja, a nastupilo je sveukupno 475 izlagača iz Hrvatske i sedam stranih zemalja.


Foto: http://www.bj-sajam.hr/


Tagovi

Tihomir Jakovina Bjelovarski sajam Državna stočarska izložba Europska komisija