Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Autohtoni proizvodi
  • 24.11.2014. 16:00

Naši mali gušti u Zadru

Izložba ima za cilj potaknuti male proizvođače na proizvodnju kvalitetnih i autohtonih proizvoda tradicionalnih receptura.

  • 298
  • 35
  • 0

U Zadru će se od 12. do 18. prosinca 2014. godine, ispred crkve Sv. Šime održati, već tradicionalna deveta po redu manifestacija poznata pod nazivom Naši mali gušti. Riječ je o prodajnoj izložbi hrane, pića, delikatesa te suvenira zadarskog kraja, ali i proizvođača gostujućih županija.

Izvrsna je to prilika za proizvođače zadarskog kraja ali i ostalih dijelova Hrvatske da se predstave posjetiteljima, svojim kupcima koji će biti u prilici degustirati brojne domaće delicije. Posjetiteljima će tako i ove godine biti ponuđeno bogatstvo domaćih sireva, maslinovog ulja, ribljih proizvoda, drniškog pršuta, proizvoda od meda, suhih smokava te neizostavna tradicionalno pripremljena pića ovoga kraja poput vina, likera i rakija ali i ostalih pića. Izložba ima za cilj potaknuti male proizvođače na proizvodnju kvalitetnih i autohtonih proizvoda tradicionalnih receptura.

Organizatori manifestacije su HGK - Županijska komora Zadar, a suorganizatori su: HOK - Obrtnička komora Zadar, Zadarska županija, TZ Grada Zadra, TZ Zadarske županije i TZ Grada Biograda. Svi zainteresirani koji još uvijek nisu prijavili svoj nastup na Našim malim guštima mogu to učiniti do 28. studenog, 2014. godine slanjem prijavnice koja se nalazi u prilogu članka, putem maila: ppedisic@hgk.hr ili putem faxa: 023/21 39 23.


Dokumenti


Tagovi

Naši mali gušti Mali proizvođači Zadar Hrana Pića Suveniri zadarskog kraja Degustacije Maslinovo ulje Sirevi Vina Rakije Drniški pršut Smokve

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zajedno smo jači, reče žaba i zaputi se u nove pobjede #RuralFoto #životinje