Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Božićni sajam
  • 11.11.2018. 09:00

Ne propustite 15. Poljoprivredni božićni sajam i 14. Izložbu rakija Zagrebačke županije

Za sve proizvođače koji dostave uzorke rakija/likera ocjenjivanje će biti besplatno, a uzorci će biti izloženi za vrijeme trajanja Božićnog sajma.

Foto: Facebook/Stjepan Kožić
  • 246
  • 27
  • 0

U razdoblju od 1. do 2. prosinca 2018. u sportskoj dvorani OŠ Pušća održati će se 15. Poljoprivredni božićni sajam, na kojem će poljoprivredni proizvođači imati priliku izložiti i prodavati svoje proizvode.

U sklopu sajma održat će se 14. izložba rakija Zagrebačke županije te dodjela diploma najbolje ocjenjenim rakijama i likerima koje proizvode proizvođači s područja Zagrebačke županije.

Molimo zainteresirane proizvođače rakija i likera da  dvije (2) staklene boce rakije/likera  (0,5 do 1,0 litra)  po uzorku, sa ispunjenim Prijavnim listom dostave do 14. studenoga 2018. god. u vremenu od 8.00 – 14.00 sati u HPŠSS ili Općinu Pušća, Kumrovečka 109,  Donja Pušća te u  urede HPŠSS službe (Sv. Ivan Zelina, Velika Gorica, Vrbovec).

Za sve proizvođače koji dostave uzorke rakija/likera ocjenjivanje će biti besplatno, a uzorci će biti izloženi za vrijeme trajanja Božićnog sajma.

Prijavni list za ocjenjivanje rakija/likera možete preuzeti u dokumentu ispod teksta. 


Dokumenti


Izvori

Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede


Tagovi

Poljoprivredni božićni sajam Pušća Izložba rakija


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Posjetili smo lanjsku pobjednicu RuralFoto izbora, Ankicu Ursić Molnar, koja je osvojila 500 EUR za fotografiju jelena u baranjskoj noći. Uskoro ide i TV reportaža o njenoj priči...