Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki jesenski sajam
  • 30.09.2018. 09:00

Ne propustite 21. Osječki jesenski sajam!

Programski sajam podržava poljoprivredu i prehranu s naglaskom na pčelarstvo i autohtone proizvode našeg podneblja, graditeljstvo, stanovanje.

  • 482
  • 29
  • 0

Već 21. Osječki jesenski sajam održat će se od 5. do 7. listopada u organizaciji Osječkog sajma d.o.o., a pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske Unije, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

Programski sajam, najavljuju organizatori, podržava poljoprivredu i prehranu s naglaskom na pčelarstvo i autohtone proizvode našeg podneblja, graditeljstvo, stanovanje.

U sklopu sajamske priredbe održavaju se manifestacije:

  • Dani meda – 23. Nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda u suradnji s HGK ŽK Osijek i Medni doručak iz hrvatskih pčelinjaka u suradnji s Hrvatskom poljoprivrednom agencijom
  • Izložba ženskog poduzetništva pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije
  • Izložba braniteljskog poduzetništva pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije
  • Hrvatsko-mađarski poslovni susret pod pokroviteljstvom Generalnog konzulata Mađarske u Republici Hrvatskoj
  • Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Osijek organizator je grupnog nastupa gospodarstvenika na sajamskoj priredbi. Očekuje se nastup oko 40-tak izlagača pod pokroviteljstvom i uz sufinanciranje HGK ŽK Osijek.

"Nastavljajući pozitivnu praksu aktivne suradnje s Hrvatskom obrtničkom komorom i na ovogodišnjoj priredbi obrtnici naše županije imaju priliku nastupiti pod pokroviteljstvom i uz sufinanciranje Obrtničke komore Osječko-baranjske županije. Osim tvrtki, obrta i OPG-ova, na sajmu sudjeluju i jedinice lokalne samouprave i asocijacije podupirući gospodarstvenike svoje lokalne zajednice, te na taj način promiču gospodarske mogućnosti i potencijale svoje općine ili lokalne grupe.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera. Osim izložbe i prodaje, na sajmu će se održati organizirani bilateralni  susret hrvatskih i mađarskih gospodarstvenika, degustacije i promocija meda i mednih pripravaka, stručno-prateće aktivnosti u obliku promotivnih predavanja i prezentacija", zaključuju iz Osječkog sajma. 


Tagovi

Osječki jesenski sajam Sajam Osijek


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Posjetili smo lanjsku pobjednicu RuralFoto izbora, Ankicu Ursić Molnar, koja je osvojila 500 EUR za fotografiju jelena u baranjskoj noći. Uskoro ide i TV reportaža o njenoj priči...