Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ribarska večer
  • 15.08.2024. 16:00
  • Krapinsko-zagorska, Zagorska Sela

Ne propustite manifestaciju 'Fiš večer na zagorski'

Večer će započeti edukativnim radionicama za djecu, gdje će najmlađi moći učiti o slatkovodnim vrstama iz rijeke Sutle. Članovi Ribolovnog društva Klanjec demonstrirat će tehnike pecanja, a djeca imati priliku i sami isprobati ribolov.

Foto: TZ Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela
  • 107
  • 22
  • 0

Primamljivi okusi fiša i ribarske lekcije o ribama Sutle očekuje sve posjetitelje manifestacije "Fiš večer na zagorski“ u Zagorskim Selima. 

U organizaciji općine i u suradnji s tamošnjom Turističkom zajednicom i Ribolovnim društvom Klanjec, 24. kolovoza, održat će se bogat program prepun zanimljivih aktivnosti za cijelu obitelj. 

"Bit će to jedna lijepa ribarska večer u Zagorskim Selima. Želimo djeci, ali i odraslima približiti ljepotu naše rijeke i upoznati ih s ribama koje u njoj žive. Vjerujem da će ova večer svima ostati u lijepom sjećanju, a mi ćemo se potruditi da svatko nađe nešto za sebe – od ukusne hrane do zanimljivih aktivnosti“, istaknula je načelnica Ksenija Krivec Jurak.

Večer će započeti edukativnim radionicama za djecu, gdje će najmlađi moći učiti o slatkovodnim vrstama iz rijeke Sutle. Članovi Ribolovnog društva Klanjec demonstrirat će tehnike pecanja, a djeca će imati priliku i sami isprobati ribolov. 

Zatim će uslijediti prigodna gozba, gdje će posjetitelji moći uživati u degustaciji fiša, prženih ribica iz Sutle te šarana na rašljama. 

Za glazbeni ugođaj pobrinut će se tamburaški sastav Missters, a u nagradnoj igri, najsretniji posjetitelji, moći će usvojiti godišnje ribolovne karte.


Tagovi

Fišijada Zagorska Sela Sutla Ribarska večer Zagorje


Autor

Nikola Kučar

Više [+]

Novinar i urednik s više od dvadeset godina iskustva u tiskanim i digitalnim medijima, na radiju i televiziji.