Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Brend Vrgorca
  • 27.04.2023. 09:00
  • Splitsko-dalmatinska, Vrgorac

Ne propustite prvi Dan vrgoračkih jagoda!

Pridružite nam se na jedinstvenom događaju koji veliča sezonsko najcrvenije voće, poručuju iz Grada Vrgorca i Udruge Vrgoračke jagode.

Foto: Grad Vrgorac
  • 1.075
  • 143
  • 0

Grad je to poznat po Tinu Ujeviću, vrhunskom pršutu i kvalitetnom vinu, ali i brendu - vrgoračka jagoda, koja se ističe upravo svojom bojom, mirisom i okusom, stoji u pozivu na prvi Dan posvećen ovom voću u Vrgorcu.

Kako kažu, održava se u petak, na najpoznatijoj tamošnjoj lokaciji, u Parku IV. Gardijske brigade – Pauci gdje će vas dočekati i pregršt radionica, panela, edukacija i zabave.

"Gastro doživljaj ne može proći bez Udruge vrgoračkih jagoda sa svježim, upravo ubranim plodovima koje će se moći premjerno probati i kupiti", najavljuju.

Osim toga, dodaju, posjetitelje će oduševiti deserti i slastice po posebnim recepturama, a kvalitetna vrgorska vina će utažiti žeđ. U cijelu priču se savršeno uklapa i lokalni brend Poetica, nagrađivani gin koji je na nedavnom sajmu u Berlinu osvojio upravo prvo mjesto za najbolju destileriju u Hrvatskoj. 

Započela je berba vrgoračkih jagoda, u punom jeku bit će krajem mjeseca

"Pridružite nam se na jedinstvenom događaju koji veliča sezonsko najcrvenije voće", poručuju iz Grada i Udruge Vrgoračke jagode. 


Tagovi

Dan vrgoračkih jagoda Vrgoračke jagode Brend Crveno voće


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".