Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nutrisan
  • 02.11.2014. 11:30

Nutrisan promovira zdravu i prirodnu hranu

Sajam promovira vrijednosti zdrave i prirodne hrane kao osnove zdravog života svakog pojedinca

  • 128
  • 7
  • 0

Međunarodni sajam prirodnih proizvoda, proizvoda za zdravlje te poljoprivrednih proizvoda – Nutrisan 2014., održat će se u Bolzanu u Italiji u periodu od 07. do 09. studenog. Sajam ima za cilj promovirati vrijednost prehrane i zdravu hranu u suvremenom, ubrzanom načinu života, a da je prepoznat kao važan sajam ovog tipa, dokazuje i podatak da je na prošlogodišnjem sajmu svoje proizvode izložio 451 izlagač, a posjetilo ga je više od 46.000 posjetitelja.

U sklopu sajma održavaju se i brojna predavanja o proizvodima i trendovima u organskoj proizvodnji. Nutricionisti i zdravstveni stručnjaci pobrinut će se da svi zainteresirani posjetitelji dobiju korisne i relevantne informacije potrebne svakom pojedincu koji želi ostati u formi i voditi zdrav život.

Paralelno će se na sajmu odvijati tri izložbe:

  • Herbstmesse – opći sajam robe široke potrošnje
  • Nutrisan -izložba prirodnih proizvoda, proizvoda za zdravlje te poljoprivrednih proizvoda
  • Biolife – izložba organskih i eko proizvoda, regionalnih proizvoda te proizvoda malih proizvodnih količina i visoke kvalitete

Opći sajam će se održati u nešto dužem terminu i to od 05. do 09. studenog 2014., dok će se Nutrisan i Biolife održati od 07. do 09. studenog 2014. godine.

Pošle su se godine u suradnji sa ŽK Osijek predstavile i četiri osječko-baranjske tvrtke čiji su proizvodi i usluge izazvali veliki interes posjetitelja. Riječ je slijedećim tvrtkama: Eko vrelo, Koprivčić Eubatus, Eko Pelin te Deam Lux.


Tagovi

Nutrisan Prirodni proizvodi Bolzano Zdrava hrana Poljoprivredni proizvodi Eko proizvodi