Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredna konferencija
  • 28.02.2024. 09:00
  • Međimurska, Prelog

O posljedicama zaraznih bolesti u stočarstvu i vinovoj lozi na konferenciji u Prelogu

Nekoliko predavanja i dvije panel diskusije sa stručnjacima iz ovog područja očekuju vas u Prelogu idućeg tjedna. Prijavite se, sudjelovanje je besplatno!

Foto: Vedran Stapić
  • 621
  • 64
  • 0

Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA organizira 7. Poljoprivrednu konferenciju "Upravljanje znanjem u poljoprivredi".

Sastojat će se od nekoliko predavanja i dvije panel diskusije, a održat će se u Multimedijalnoj dvorani Poduzetničkog centra Prelog, Hrupine 7b., 5. ožujka u vremenu od 9 sati.

Teme o kojima će se raspravljati su kako se nositi s posljedicama zaraznih bolesti u stočarstvu te administrativne prepreke u sprečavanju širenja bolesti zlatne žutice vinove loze, kako reagirati?.

Tko će sudjelovati na panel diskusijama?

U prvom panelu sudjelovat će prof.dr.sc. Ljubo Barbić (Veterinarski fakultet Sveučilište u Zagrebu, Virološki laboratorij Zavoda za mikrobiologiju i zarazne bolesti s klinikom Veterinarskog fakulteta), doc.dr.sc. Vladimir Savić (Veterinarski institut, zamjenik predstojnika uprave Centra za peradarstvo - stručnjak za ptičju gripu), Davor Pašalić (Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu), Sonja Fažon (Udruga uzgajivača svinja), Mladen Jakopović (Hrvatska poljoprivredna komora).

Detaljan program konferencije pronađite u dokumentu ispod teksta.

U panelu 2 svoja će stajališta iznijeti Stanislav Rebernik (načelnik Općine Štrigova), Robert Horvat (Udruga Hortus Croatie), izv.prof.dr.sc. Darko Preiner (Agronomski fakultet) te Suzana Operman (Regionalna vinska udruga Bregovita Hrvatska).

Nakon toga govorit će se o kontroli plodnosti tla, što s OPG-om nakon odlaska u mirovinu te o digitalnom transformaciji za poduzetnike.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, ali zbog ograničenog broja mjesta mole se svi zainteresirani da svoje sudjelovanje potvrde ispunjavanjem obrasca najkasnije do 1. ožujka.

Organizator je Javna ustanova REDEA u suradnji s partnerima LAG Međimurski doli i bregi, LAG Mura–Drava i Gospodarska škola Čakovec.


Dokumenti


Tagovi

7. Poljoprivredna konferencija Prelog Upravljanje znanjem u poljoprivredi Panel diskusija Zarazne bolesti u stočarstvu Zlatna žutica vinove loze Program


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.