Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Radionica
  • 26.03.2014. 13:15

O važnosti OPG-a na radionici "Od polja do stola"

U okviru radionice "Od polja do stola" istaknuta je važnost proizvodnje hrane na OPG-ima

Foto: freepik.com
  • 165
  • 23
  • 0

U suradnji sa predstavnicima lokalne samouprave, Savjetodavna služba s područja Grada Novske organizirala je početkom mjeseca ožujka, u prostorijama Gradske knjižnice u Novskoj, radionicu "Od polja do stola".

Na radionici je aktivno sudjelovalo 30-tak nositelja obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, kao i nekoliko predstavnika proizvođača hrane s područja Grada Novske. Tijekom radionice naglašena je važnost obilježavanja 2014. godine kao godine malih poljoprivrednih gospodarstava, kao i podizanje svijesti o lokalnoj i nacionalnoj važnosti proizvodnje hrane na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.

Poljoprivredni proizvođači tom prilikom imali su mogućnost, na jednome mjestu, predstaviti ukupnu proizvodnju na svojim malim poljoprivrednim obiteljskim gospodarstvima. Također, mogli su postavljati pitanja i informirati se o novitetima iz zakonodavstva, ali i mogućnostima korištenja financijskih sredstava Europske unije, namijenjenim poljoprivredi. Cilj radionice bio je uvidjeti koliki je asortiman proizvoda koji se proizvodi na OPG-ima te razmotriti umrežavanje OPG-a u cilju što boljeg plasiranja proizvoda do kupaca.

Foto: freepik.com


Tagovi

Radionica Savjetodavna služba Novska OPG Od polja do stola Proizvodnja hrane


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zajedno smo jači, reče žaba i zaputi se u nove pobjede #RuralFoto #životinje