Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni kongres
  • 06.04.2024. 15:00
  • Splitsko-dalmatinska, Split

Objavljen bogat program 6. Međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu

Slogan ovogodišnjeg kongresa je "Ruralni turizam: održiv, digitalan, uključiv", a očekuje se oko 300 sudionika iz više od 20 europskih zemalja.

Foto: Klub članova Selo
  • 483
  • 39
  • 0

U tijeku su završne pripreme za 6. Međunarodni kongres o ruralnom turizmu koji se ove godine održava u Splitu.

Naime, hotel Le Meridien Lav u Podstrani ugostit će brojne znanstvenike i priznate stručnjake iz svijeta ruralnog turizma od 10. do 13. travnja. Održat će se tom prigodom i svečanost dodjele priznanja najboljim mladim poljoprivrednicima 2024.

Slogan ovogodišnjeg kongresa je "Ruralni turizam: održiv, digitalan, uključiv", a očekuje se oko 300 sudionika iz više od 20 europskih zemalja.

"Uz osam velikih tematskih cjelina, kao i njihovih subtema, održat će se i brojni paneli, okrugli stolovi i radionice. Brojni nacionalni i međunarodni organizatori, pokrovitelji i partneri podržavaju ovaj događaj koji pruža jedinstvenu priliku za razmjenu znanja i ideja te povezanost s vrhunskim stručnjacima iz područja ruralnog turizma", istaknula je Dijana Katica, predsjednica Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj "Klub članova Selo“ i predsjednica Organizacijskog odbora Kongresa.

Sudjelujte na 6. međunarodnom kongresu o ruralnom turizmu u Splitu

Organizatori ističu kako ga već tradicionalno podržavaju i brojne institucije, kao i fakulteti i Sveučilišta diljem Hrvatske i Europe što potvrđuje dolazak cijenjenih profesora predavača s bogatim međunarodnim iskustvom. Nezaobilazni dio bit će i posjeti ruralnim dijelovima Splitsko-dalmatinske županije. Upoznat će se lokalna kultura, tradicija i gastronomija te uživanje u ljepotama netaknute prirode koja okružuje Split.

"Budite dio ove izvrsne priče o ruralnom turizmu! Pridružite nam se u divnoj atmosferi, dinamičnim raspravama i razmjeni znanja", poručuju dodajući da sve informacije i vijesti možete pratite i na web stranici Kongresa.

Detaljan program pogledajte u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Međunarodni kongres Ruralni turizam Klub članova selo Dijana Katica Seoski turizam


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Klub članova Selo

Kaptol 29, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 2337 741, e-mail: info@klubselo.hr web: https://www.klubselo.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Žetva prije žetve, led potukao usjeve, voćnjake, vinograde, povrtnjake

Užasno nevrijeme s tučom poharalo je dijelove Hrvatske, ponajviše njezin istok gdje su i ove godine stradale poljoprivredne kulture. Ogromna količina oborina uz led velič...

Više [+]