Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam OPG-ova
  • 19.03.2024. 11:55
  • Grad Zagreb, Zagreb

Ovaj vikend sajam domaćih OPG-ova "Zdravo je pravo"

Ne propustite proizvode domaćih OPG-ova u sklopu sajma na kojemu će sudjelovati više od 100 izlagača iz cijele Hrvatske.

Foto: ABC rent
  • 888
  • 90
  • 0

Sajam "Zdravo je pravo" održat će se i ove godine na zagrebačkom Bundeku, u periodu 22. - 24. ožujka.

"Ako ste ljubitelj domaće hrane i volite kupovati kod provjerenih proizvođača iz ekološke proizvodnje, svakako posjetite sajam“, pozivaju organizatori iz tvrtke ABC rent. 

Sajam će, ističu, biti spoj gastronomske tradicije, kvalitete, proizvoda ekološkog i kontroliranog porijekla te održivosti, a sudjelovat će više od 100 izlagača. 

Program ovogodišnjeg sajma

Tako u petak, 22. ožujka, od 14.00 do 20.00 sati, te subotu i nedjelju, 23. i 24. ožujka, od 10.00 do 20.00 sati posjetitelje očekuje bogata ponuda prodajnog asortimana: jaja, razni suhomesnati proizvodi, mliječni proizvodi, proizvodi od meda, voće i povrće, zimnice, ajvari i razni začini, konzervirano povrće i voće, začini, sadnice, proizvodi od ljekovitog bilja i terapeutske kreme, likovni uradci te razne rukotvorine i starine, kao i mnogobrojna iznenađenja.

Posjetitelji će moći uživati uz bogat kulturno umjetnički program kroz sva tri dana trajanja sajma, koji uključuje gostovanje dječjih zborova, tamburaša i plesača iz raznih KUD-ova, mažuretkinja iz plesnog kluba Barbara i još mnogo toga. Posjetitelje u nedjelju očekuje i kulinarski show s Almom Čatlakom koji će pripremati recepte sa namirnicama izlagača.

"Za dobar zalogaj i predah od razgledavanja sajma pobrinut će se tvrtka Gaši d.o.o., ali i neki izlagači koji će vaše nepce počastiti domaćim štrudlama, buhtlama, soparnikom i ostalim delicijama“, otkrivaju pozivajući sve da posjete sajam i opskrbe se na vrijeme domaćim proizvodima iz kontroliranog ekološkog uzgoja i tako obogate svoj uskršnji stol, kao i da ne propuste priliku upoznati OPG-ovce svoga kraja.

Umrežavanje: domaći OPG-ovci i kupci

Tvrtka ABC rent, podsjećaju, održala je dva sajma OPG-ova pod sloganom “Zdravo je pravo” na zagrebačkom Bundeku protekle godine u ožujku i rujnu, gdje je bilo prisutno više od 85 izlagača iz cijele Hrvatske.

Više informacija potražite na poveznici, a kako je to izgledalo prošle godine možete pogledati u foto galeriji.


Fotoprilog


Tagovi

Sajam Zdravo je pravo Domaći OPG-ovci Sajam OPG-ova ABC rent Zagreb


Autorica

Suzana Jović

Više [+]

Magistra nutricionizma i znanosti o hrani. Ljubiteljica hrane i zaljubljenica u prirodu. Rado potiče svijest o važnosti pravilne i zdrave prehrane.