Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukacija o hrani
  • 28.11.2013. 19:00

Pažljivo s hranom!

U Rijeci će se održati besplatna edukacija za sve subjekte koji posluju s hranom

  • 235
  • 19
  • 0

HGK - Sektor za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo i Županijska komora Rijeka, slijedom uočenih potreba i iskazanog interesa članica, u suradnji sa Ministarstvom poljoprivrede organizira edukaciju na temu Obveze subjekata u poslovanju s hranom pri informiranju potrošača.

Edukacija će se održati 2. prosinca 2013. s početkom u 11 sati u Županijskoj komori Rijeka.

O temi će govoriti dr.sc. Sanja Kolarić Kravar i Tanja Iveković dipl.ing., iz Uprave za sigurnost hrane i fitosanitarnu politiku Ministarstva poljoprivrede.

U okviru seminara biti će riječi o propisima iz područja informiranja potrošača o hrani, posebice nakon ulaska Hrvatske u EU, označavanju hrane u prijelaznom razdoblju, razlikama između Pravilnika o označavanju, prezentiranju i reklamiranju hrane i Pravilnika o informiranju potrošača o hrani te obveznim i dobrovoljnim informacijama o hrani, navođenju hranjivih vrijednosti hrane i praktičnim primjerima označavanja hrane.

Edukacija je besplatna za sve subjekte koji posluju s hranom.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti mr. Blanki Kalokira, dipl.ing., voditeljici Odsjeka za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo (tel. 051/209169, e-mail: bkalokira@hgk.hr).

Photo: vitamini.hr


Tagovi

Edukacija o hrani Poslovanje s hranom Sanja Kolarić Kravar Tanja Iveković HGK ŽK Rijeka