Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • POD Dežanovac
  • 11.11.2016. 10:30

POD Dežanovac i ove godine na EIMA sajmu u Bologni

Proizvodnja opruga Dežanovac i ove godine izlaže na međunarodnom sajmu strojeva za poljoprivredu i vrtlarstvo EIMA u Bologni, već treći put zaredom!

  • 1.249
  • 61
  • 0

EIMA je međunarodna izložba strojeva za poljoprivredu i vrtlarstvo. To je događaj koji se održava svake dvije godine, a pokrenut je 1969. godine od strane FederUnacoma, talijanske udruge proizvođača poljoprivredne mehanizacije, te je organiziran od strane uslužnog odjela udruge, FederUnacoma Surl, u suradnji sa BolognaFiere.

POD proizvodnja opruga i ove godine izlaže na internacionalnom EIMA sajmu u Bologni, te je to treći put zaredom. Format izložbe omogućava izravno sudjelovanje proizvodnih industrija iz cijelog svijeta koje prezentiraju avangardne tehnologije u sektoru na globalnoj razini i to kroz 14 robnih odjela ujedinjenih specijaliziranim salonima, EIMA Komponente, EIMA Green, EIMA Energija i EIMA M.i.A. (multifunkcionalnost u poljoprivredi).

Posjetite izložbeni prostor Proizvodnje opruga Dežanovac u hali 20 štand C/40!

Takav oblik organizacije robnih izložbi predstavlja ogromnu pozornicu - rezerviranu za profesionalne poslovne posjetioce tokom prva dva dana sajma - koja omogućava općoj publici entuzijasta da se trenutno fokusiraju na svoj odjel interesa i na taj način bolje organiziraju svoju posjetu.

EIMA se održava u Bolonjskom Velesajmu na izložbenom prostoru od 375.000 m², 140.000 m² neto. Svako izdanje sajma ugošćuje 1.900 poduzeća iz 40 zemalja koje izlažu preko 50.000 modela strojeva i opreme za sve vrste poljoprivrednih poslova ili zelenih poslova za svaki model poduzetničkog pothvata.


Tagovi

POD EIMA Bologna Sajam Poljoprivreda Strojevi


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#RuralFoto
#priroda
Divna slavonska polja