Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • FAZOS
  • 02.07.2024. 09:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Posjetite 3. Dan kulena/kulina na Fakultetu agrobiotehničkh znanosti uz ocjenjivanje istog

U okviru ovog događaja bit će organizirana degustacija te prigodna sajamska prodaja kulena/kulina, sireva i vina, a sve to uz posebnog gosta Tomislava Špičeka, poručili su organizatori.

Foto: Martina Pavlović
  • 77
  • 0
  • 0

Treće ocjenjivanje kulena na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek održat će se ovu srijedu, 3. srpnja u okviru manifestacije Dan kulena/kulina na FAZOSU, na adresi fakulteta - Vladimira Preloga 1.

U sklopu događanja bit će organizirana degustacija te prigodna sajamska prodaja kulena/kulina, sireva i vina, a sve to uz posebnog gosta Tomislava Špičeka koji će osim sudjelovanja u ocjenjivanju pripremati razne delicije, poručuju organizatori Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek u suradnji s Prehrambeno-tehnološkim fakultetom iz Osijeka i Hrvatskom agencijom za poljoprivredu i hranu.

vdc
Prethodnih je godina pristigao velik broj uzoraka

Program počinje ocjenjivanjem kakvoće kulena/kulina od 8 do 13 sati. Nakon toga je u 14 sati okrugli stol na temu "Problematika u proizvodnji kulena/kulina", a u 15:30 bit će proglašenje rezultata ocjenjivanja i pobjednika. Od 15 do 20 sati svi posjetitelji moći će vidjeti izložbu ocijenjenih uzoraka, sudjelovati u degustaciji i sajamskoj prodaji domaćih proizvoda.

"Pozivamo vas da se odazovete i ovom dijelu manifestacije jer ćemo svim sudionicima na štandovima osigurati predstavljanje svojih vrhunskih proizvoda", poručili su.

Vidimo se u srijedu na FAZOS-u!


Tagovi

Dan kulena/kulina na FAZOSU Ocjenjivanje kulena Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Dodjela nagrada Najbolji kulen Izložba kulenova


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Žetva prije žetve, led potukao usjeve, voćnjake, vinograde, povrtnjake

Užasno nevrijeme s tučom poharalo je dijelove Hrvatske, ponajviše njezin istok gdje su i ove godine stradale poljoprivredne kulture. Ogromna količina oborina uz led velič...

Više [+]