Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 5. BeoWine
  • 04.01.2014. 18:00

Poziv osječkim vinarima za nastup na BeoWine-u

HGK - ŽK Osijek planira zajednički nastup osječko-baranjskih vinara na 5. Međunarodnom sajmu vina BeoWine

  • 138
  • 12
  • 0

HGK - Županijska komora Osijek planira zajednički nastup osječko-baranjskih vinara na 5. Međunarodnom sajmu vina BeoWine, koji se od 27. veljače do 2. ožujka 2014. godine održava u Beogradu.

Na sajmu sudjeluju regionalni i svjetski poznati proizvođači vina, a BeoWine intenzivno promovira i vinski turizam. Paralelno održavanje ove manifestacije sa Sajmom turizma jasno govori o značaju ovog događaja u turističkom gospodarstvu. Na jednom mjestu predstavljaju se najugledniji proizvođači vina i vinski podrumi. U ponudi je i kompletna oprema za vinogradarstvo i vinarstvo.

Svake godine održava se nekoliko natjecanja - za najbolje domaće vino, za najbolje vino sajma i natjecanje somelijera. Aukcijska prodaja vina jedan je od nezaobilaznih segmenata ove smotre, a na štandovima izlagača svakodnevno se organiziraju i brojne degustacije. Ove godine bit će održano i međunarodno ocjenjivanje kvalitete vina, BeoWine Fair Wine Cup Challenge.

Organizaciju nastupa na sajmu Beowine u Županijskoj komori Osijek vodi Odsjek za međunarodne odnose, kontakt osoba: Jelena Radić, telefon: 031/ 223-821, e-mail: jradic@hgk.hr.

Više informacija možete saznati na: www.hgk.hr

Photo: kurir-info.rs


Tagovi

Osječki vinari Vino BeoWine Beograd HGK Sajam vina Jelena Radić Enolog Vinarstvo

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Vrgorsko polje Jezero - Cvjetanje breskvi
#RuralFoto #priroda"