Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Noćnjak 2024
  • 20.12.2023. 09:00
  • Zadarska, Zadar

Poznat datum održavanja Noćnjaka 2024 - do kada dostaviti uzorke?

Rok za dostavu uzoraka na 26. Noćnjak je do 15. siječnja 2024. Ako ih dostavite ranije, ostvarit ćete povoljniju cijenu analize i ocjenjivanja

Foto: Noćnjak 2024
  • 1.086
  • 82
  • 0

Zadružni savez Dalmacije organizira 26. Međunarodnu manifestaciju maslinara i uljara Noćnjak 2024. koja će se održati od 14. do 17. ožujka 2024. u Zadru u Hotelu Kolovare.

Zašto uzorke poslati ranije?

Rok za dostavu uzoraka maslinovih ulja i proizvoda od masline za ocjenjivanje i natjecanje na Noćnjaku je do 15. siječnja 2024. Ako ih dostavite ranije, do 29. prosinca 2023. ostvarit ćete povoljniju cijenu analize i ocjenjivanja, poručuju u Zadružnom savezu Dalmacije.  

Rezultati će biti objavljeni na Noćnjaku u Zadru. 

Uzorci maslinovog ulja zaprimaju se i ocjenjuju u dvije kategorije: pakovine i otvorena maslinova ulja tj. ulja u rinfuzi. Za dostavljeni uzorak proizvođač dobiva certifikat s detaljnim rezultatima ocjenjivanja, a u kategoriji pakovina, posebno povjerenstvo ocjenjuje i izgled pakovine, odnosno boce i etikete te bira najbolju.

Uzorci proizvoda od masline zaprimaju se i ocjenjuju u tri kategorije: prehrambeni, kozmetički te proizvodi od maslinovog drva. U svakoj od kategorija proglašava se i nagrađuje najbolje ocijenjeni.  

Sajam i promocija

Sajam maslinarstva i uljarstva jedan je od važnijih segmenata Noćnjaka, a za sve je posjetitelje otvoren tijekom trodnevnog programa manifestacije. 

Na njemu se predstavljaju tvrtke, proizvodi i usluge vezani za maslinarstvo i uljarstvo, od mehanizacije, opreme, tehnologije preko zaštitnih sredstava, ambalaže do projekata te drugih proizvoda i usluga vezanih uz ovaj sektor.

Propozicije i prijave za sudjelovanje u ocjenjivanju mogu se pronaći na internetskoj stranici Zadružnog saveza Dalmacije, a ondje ćete pronaći i sve novosti vezane uz Noćnjak.


Tagovi

Noćnjak 2024 Maslinovo ulje Uzorci Maslinarstvo Uljarstvo Zadružni savez Dalmacije Rok za dostavu Pakovine Otvorena maslinova ulja


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.


Partner

Zadružni savez Dalmacije

Kamila Tončića 4, 21000 Split, Hrvatska
tel: +385 21 348 365, e-mail: info@zsd.hr web: http://www.zsd.hr/