Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sabatina 2023.
  • 18.08.2023. 10:30
  • Dubrovačko-neretvanska, Dubrovnik

Poznati datum i lokacija ovogodišnje Sabatine - kreće dostava uzoraka

Bliži se 33. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina. Uzorci vina i jakih alkoholnih pića dostavljaju se od 21. kolovoza do 15. rujna.

Foto: Vedran Stapić
  • 991
  • 94
  • 0

Zadružni savez Dalmacije i Hrvatska udruga vinarskih gradova organiziraju 33. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2023. koji će se održati od 9. do 12. studenog u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik.

Osim edukacije kroz znanstveno-stručne skupove, praktikume i okrugle stolove, sudionici mogu posjetiti sajam vinogradarstva i vinarstva, brojne radionice, vođene degustacije vina, te sudjelovati u studijskom obilasku vinogradarsko-vinarskih i kulturno-povijesnih destinacija.

Posebno valja istaknuti svečane dodjele priznanja vinarima uz proglašenje šampiona među proizvođačima vina i jakih alkoholnih pića, koji dostave uzorke proizvoda na ocjenjivanje.

Dostavite uzorake na vrijeme

"Budite dio ove vinske obitelji i dostavite uzorke vaših vina i/ili jakih alkoholnih pića na ocjenjivanje i prezentaciju", pozivaju organizatori.  Kako ističu, uzorci se dostavljaju od 21. kolovoza do 15. rujna ove godine.

Detaljne propozicije s troškovima ocjenjivanja i rokovima dostave te Prijavu za sudjelovanje u ocjenjivanju možete preuzeti ovdje.

Osobno uručenje diploma i medalja na svečanim dodjelama organizira se temeljem najave dolaska proizvođača, te će biti pročitani i pozvani za osobno uručenje samo oni proizvođači koji do 30. listopada potvrde svoj dolazak putem maila info@zsd.hr.

Dodjela za otvorena i mlada vina je u petak 10. studenog u 20 sati, a za buteljirana vina i jaka alkoholna pića u subotu 11. studenog u 20 h. Onima koji ne dođu na svečanu dodjelu na Sabatinu, bit će omogućeno naknadno preuzimanje nagrade u Zadružnom savezu Dalmacije ili u sjedištima suradnika diljem Hrvatske i susjednih zemalja iz kojih vinari dostavljaju uzorke za ocjenjivanje.

Sajam vinogradarstva i vinarstva i inovacije

Na Sajmu vinogradarstva i vinarstva brojne tvrtke predstavljaju vinogradarsko-vinarsku opremu, strojeve, alate, repromaterijal, zaštitna sredstva, te druge proizvode i usluge vezane uz vinogradarstvo i vinarstvo, a on je otvoren za sve posjetitelje tijekom trodnevnog programa Sabatine u hotelu Valamar Lacroma.

Predstavite vinogradarima i vinarima vašu tvrtku, proizvode, usluge, inovacije ili projekte. Potrebno je samo da interes i sudjelovanje potvrdite do 2. listopada popunjavanjem Prijave za sajam i promociju koja se nalazi na na ovom linku te njezinim slanjem na e-mail info@zsd.hr.

Sve informacije potražite na ovdje ili zatražite u Zadružnom savezu Dalmacije na tel: 021 348 388 ili gore navedenu mail adresu. 


Tagovi

Sabatina 2023. Uzorci Vina Jaka alkoholna pića Susret vinogradara i vinara Ocjenjivanje Sajam


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Zadružni savez Dalmacije

Kamila Tončića 4, 21000 Split, Hrvatska
tel: +385 21 348 365, e-mail: info@zsd.hr web: http://www.zsd.hr/