Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stručno predavanje
  • 29.01.2014. 16:51

Predavanje o primjeni biološkog insekticida NeemAzal®TS

Posjetite stručno predavanje i saznajte sve informacije o svojstvima, djelovanju i primjeni preparata NeemAzal®TS protiv štetnika

  • 711
  • 72
  • 0

Pro-eco poziva sve zainteresirane na predavanje o primjeni biološkog insekticida NeemAzal®TS koje će u zajedničkoj organizaciji sa tvrtkom Trifolio-M te u suradnji s KEP-om, održati entomolog Dr. Edmund Hummel. Dr. Hummel je voditelj entomološkog odjela u Trifoliu-M, gdje od 1991. radi na istraživanju, razvoju i savjetovanju u primjeni sredstva NeemAzal®TS. Posjetitelji predavanja će moći saznati sve informacije o svojstvima, djelovanju i primjeni preparata protiv štetnika.

Predavanje će se održati 06.02.2014. u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu, Rooseveltov trg 2 s početkom u 11:00 sati. Zbog ograničenog broja mjesta, organizatori predavanja mole sve zainteresirane da potvrde svoje dolazak e-mailom na proeco@proeco ili telefonom na 091/408-5060.

NeemAzal®TS je biološki insekticid širokog spektra koji na prirodan način blokira pravilan rad hormona insekata koji grizu i sišu biljni sok, te tako smanjuje štetne populacije. Više o NeemAzal®TS pročitajte na slijedećem linku: Biološko suzbijanje lisnih minera.


Tagovi

NeemAzal®TS Stručno predavanje Insekticidi Eko proizvodnja Dr. Edmund Hummel


Partner

Pro-eco d.o.o.

Varaždinska 40c, 42220 Novi Marof, Hrvatska
tel: 042/408-560, e-mail: proeco@proeco.hr web: https://www.proeco.hr