Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Crospirit
  • 05.08.2024. 09:00
  • Grad Zagreb, Zagreb

Prijavite rakije, likere i ginove na Međunarodno ocjenjivanje Crospirit u Zagrebu

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti prijavu te dostaviti uzorak rakije/likera/gina u staklenim bocama.

Foto: Gospodarski list/ZGrappa
  • 92
  • 6
  • 0

Pred nama je 6. izdanje Međunarodnog ocjenjivanja rakija, likera i ginova – Crospirit koji će se u Zagrebu, u organizaciji Gospodarskog lista u suradnji s Agronomskim i Prehrambeno – biotehnološkim fakultetom, održati 15. i 16. studenog. 

No, prije toga treba dostaviti uzorke jer stručna komisija ponovno će bodovati boju, bistroću, tipičnost, miris i okus rakija, likera i ginova. 

"U svakoj kategoriji proglasit ćemo najbolje šampionske uzorke. No, birat ćemo i pobjednike od svake vrste u kojoj je prijavljeno pet ili više uzoraka, primjerice najbolja šljivovica, dunjevača, jabukovača", najavljuju iz Gospodarskog lista. 

Osim za kvalitetu pića, proizvođači se mogu natjecati i za najbolji dizajn boce proizvoda. Za sudjelovanje je potrebno izvršiti prijavu te dostaviti uzorak rakije/likera/gina (dvije boce minimalne zapremnine 0,5 l računaju se kao 1 uzorak). 

"Uzorke je potrebno dostaviti od 23. rujna do 10. listopada, svakim radnim danom od 7.30 do 15 sati na adresu: Gospodarski list, Ulica Majstora Radonje 12, 5. kat, Srednjaci, 10000 Zagreb", ističu.  

Na svakom uzorku potrebno je napisati: uzorak za ocjenjivanje 6. Crospriti, kategorija jakog alkoholnog pića, alkoholna jakost i godina proizvodnje, ime i prezime proizvođača (ili naziv poduzeća) te adresa.

Ako se želite natjecati u kategoriji: "Najbolji dizajn proizvoda", dopišite na kutijama s bocama za uzorak dodatno i "za najbolji dizajn".

Detaljnije prijavama možete pronaći ovdje


Tagovi

Crospirit Rakije Gin Likeri Ocjenjivanje Uzorci Prijave


Autor

Nikola Kučar

Više [+]

Novinar i urednik s više od dvadeset godina iskustva u tiskanim i digitalnim medijima, na radiju i televiziji.