Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam sela
  • 19.07.2023. 16:30
  • Splitsko-dalmatinska, Sinj

Prijavite se za 13. Sinjski sajam sela

Sajam je važan za promociju bogate turističke i kulturne baštine, kao i bogate ponude poljoprivrednih proizvođača i proizvođača suvenira, a sve s ciljem turističkog, kulturnog i gospodarskog razvoja našeg grada, kažu iz Turističke zajednice.

Foto: TZ grada Sinja
  • 972
  • 85
  • 0

Turistička zajednica grada Sinja organizira već 13. manifestaciju "Sinjski sajam sela 2023."

Održat će se na Trgu dr. Franje Tuđmana u vrijeme održavanja alkarskih svečanosti 4. i 5. kolovoza kao manifestacija koja obuhvaća izlaganje, degustiranje i prodaju hrvatskih tradicijskih proizvoda: hrane, pića i suvenira.

"Naglašavamo njegovu važnost za promociju bogate turističke i kulturne baštine, kao i bogate ponude poljoprivrednih proizvođača i proizvođača suvenira, a sve s ciljem turističkog, kulturnog i gospodarskog razvoja našeg grada", stoji u njihovoj objavi. 

Partner ovogodišnjeg sajma je LAG Strossmayer iz Đakova, a sajam obuhvaća brojne radionice tradicijskih zanata, nastupe raznih KUD-ova te u kasnim večernjim satima koncerte sastava Ljuta kuća i Gustafi.

Prijave za izlaganje podnose se putem elektronske pošte: info@visitsinj.hr, kontakt telefona 021/826-352 ili osobnim dolaskom u ured Turističke zajednice grada Sinja na adresi Put Petrovca 12, 21230 Sinj.

Mora sadržavati ime i prezime izlagača, odnosno ime udruge, obrta, OPG-a i slično, broj registarskih oznaka dostavnog vozila, kontakt broj te broj dana za koji se izlagač prijavljuje. Turistička zajednica svim prijavljenim izlagačima osigurava besplatan štand. 

Napominju da će, s obzirom na ograničeni broj izlagača, prijave zaprimati do 2. kolovoza do 12 sati ili do popunjenja kapaciteta.


Tagovi

Sinjski sajam sela 2023. Prijave Sinjska alka Poljoprivredni proizvodi Tradicija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".