Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HAPIH
  • 09.10.2022. 09:00
  • Splitsko-dalmatinska, Seget Donji

Prijavite se za 24. savjetovanje uzgajivača ovaca i koza te 23. izložbu sireva

Savjetovanje je središnje mjesto godišnjeg okupljanja svih sudionika ovčarske i kozarske proizvodnje, gdje se razmjenjuju iskustva i stječu nova znanja, pozivaju organizatori iz HAPIH-a zainteresirane da se prijave.

Foto: Martina Pavlović
  • 406
  • 33
  • 0

Ovogodišnje, 24. savjetovanje uzgajivača ovaca i koza u Republici Hrvatskoj i 23. izložba hrvatskih ovčjih i kozjih sireva, održat će se od 24. do 25. listopada u hotelu Medena, Seget Donji u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

"Cilj savjetovanja je edukacija i informiranje uzgajivača te stručnjaka iz najvažnijih područja ovčarstva i kozarstva: agrarna politika, ruralni razvoj, selekcija, držanje, hranidba, zdravstvena zaštita itd.", kažu organizatori iz Centra za stočarstvo Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu (HAPIH).

Naime, predavači će biti profesori Agronomskog i Veterinarskog fakulteta iz Zagreba, Fakulteta agrobiotehničkih znanosti iz Osijeka, stručnjaci Ministarstva poljoprivrede, te Centra za stočarstvo HAPIH-a.

Program savjetovanja dostupan je na ovom linku.

Predavanja obuhvaćaju najvažnija područja ovčarske i kozarske proizvodnje te pružaju konkretne savjete uzgajivačima.

Kako se prijaviti?

Kako biste sudjelovali na savjetovanju, ispunite prijavnicu koju možete pronaći ovdje ili u dokumentu ispod teksta.

Pošaljite ju najkasnije do 17. listopada na adresu Centra za stočarstvo Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu (Vinkovačka 63c , 31 000 Osijek) ili na fax: 031 742 127 odnosno mail: ovcarstvo.kozarstvo@hapih.hr

"Savjetovanje je središnje mjesto godišnjeg okupljanja svih sudionika ovih proizvodnji, gdje se razmjenjuju iskustva i stječu nova znanja, čija primjena pridonosi kvalitetnijoj i ekonomičnijoj proizvodnji", poručili su organizatori.

Suorganizator je Hrvatski savez uzgajivača ovaca i koza (HSUOK) uz pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede i Splitsko-dalmatinske županije.


Dokumenti


Tagovi

Savjetovanje Kozarstvo i ovčarstvo Izložba sireva HAPIH


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner