Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 03.03.2024. 15:00
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Prijavite se za izlaganje na 25. Proljetnom bjelovarskom sajmu!

Ove će godine biti bogatiji nego ikada do sada, a novost je i da će umjesto dosadašnja tri trajati četiri dana, što je dan više za sklapanje poslovnih suradnji. Kako se prijaviti, saznajte u nastavku.

Foto: Martina Pavlović
  • 6.045
  • 411
  • 0

Već 25. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam ove godine uvodi novosti, kako za izlagače, tako i za posjetitelje. Naime, on će umjesto dosadašnja tri, trajati četiri dana, a održat će se od 11. do 14. travnja na već dobro poznatom Sajamskom prostoru Gudovac.

"Razlog dodavanja dodatnog dana je sve veći broj upita za proširenjem vremena izložbe, ali i pregršt sadržaja koji će ove godine biti bogatiji nego ikada do sada", rekli su nam iz Bjelovarskog sajma. Dodaju kako to za izlagače znači da će dobiti jedan radni dan više gdje će ih moći posjetiti više poslovnih partnera "jer znamo da se najviše poslova sklopi za vrijeme radnih dana u tjednu, a posjetitelji će imati veći vremenski izbor kada žele posjetiti proljetnu manifestaciju."

Izlagači se mogu prijaviti do 15. ožujka putem online prijave, ali savjetuju da to učine što ranije kako bi se na vrijeme mogao izabrati i rezervirati atraktivniji prostor.

Ostvarite razne popuste 

Naglašavaju da oni koji nastupaju na više sajamskih manifestacija imaju veće pogodnosti prilikom definiranja cijene i prostora. Početak godine savršen je za izlagače koji planiraju nastup na Proljetnom i Jesenskom sajmu prilikom čega ostvaruju pravo za razne popuste i beneficije. Također im se omogućuje demonstracija svojih proizvoda na sajmu, kao i prilika organizacije predavanja i sličnih edukacija.

"Očekujemo da će, kao i svaki put do sada, Proljetni međunarodni bjelovarski sajam ponuditi najbolje od poljoprivrede te biti i dalje pokretač trendova u Hrvatskoj", poručuju organizatori te dodaju kako će, uz domaće, i izlagači iz mnogih europskih zemalja predstaviti svoje proizvode te prikazati najnovije modele koje je moguće vidjeti samo na sajamskom prostoru Gudovac.

Mijenja se koncept sadržaja sajma

Inače, ove godine mijenjaju koncept sadržaja, a on će uključivati Dan zemlje partnera, Dan budućih poljoprivrednika, Dan grada Bjelovara te Dan Bjelovarsko-bilogorske županije. Između ostalog, u sklopu dana budućih poljoprivrednika predviđene su mnoge demonstracije, predavanja i ostali sadržaji koji služe boljoj pripremljenosti osoba koje se žele baviti poljoprivredom.

Cilj je, kažu, aktivnije uključiti zajednicu u sajmovanje te prikazati ključnu ulogu koju Bjelovarski sajam ima za okolno gospodarstvo.


Tagovi

25. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam Sajam u Gudovcu Prijava za izlaganje Pogodnosti za izlagače Rok za prijavu Online prijava Izložba mehanizacije


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner