Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ocjenjivanje vina
  • 18.02.2017. 19:00

Prijavite vina za mostarski sajam!

Uzorke vina za ocjenjivanje u sklopu Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru pošaljite do 1. ožujka!

Foto: mostar-fair.com
  • 2.137
  • 213
  • 0

U okviru 20. međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru tradicionalno će biti nagrađeni najuspješniji vinari koji pošalju uzorke svojih vina do 1. ožujka 2017. godine.

Povjerenstvo sastavljeno od renomiranih degustatora i enologa pod stručnom palicom prof.dr. Bernarda Kozine ocjenjivat će pristigle uzorke 6. ožujka 2017. po metodi 100 pozitivnih bodova prema uvriježenom pravilniku o ocjenjivanju.

Najbolje ocijenjena vina, odnosno vinari i vinogradari dobit će i priznanja koja će uz njihovo vino nagraditi i njihov pristup dovođenja sirovine, grožđa, do vrhunskog proizvoda.

Priznanja najuspješnijim bit će uručena tijekom trajanja sajamske manifestacije 05. travnja 2017. godine, na kojoj se očekuje sudjelovanje brojnih vinogradara i vinara iz Bosne i Hercegovine, ali i Hrvatske, Crne Gore, Italije i drugih zemalja predstavnika vinskih kuća.

Prijavu za ocjenjivanje vina pronađite u dokumentu ispod teksta.

Foto: mostar-fair.com


Tagovi

Mostarski sajam Vino Ocjenjivanje


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Posjetili smo lanjsku pobjednicu RuralFoto izbora, Ankicu Ursić Molnar, koja je osvojila 500 EUR za fotografiju jelena u baranjskoj noći. Uskoro ide i TV reportaža o njenoj priči...