Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Histria 2015
  • 03.02.2015. 18:00

Prilika za nove proizvode

I ove se godine posebnost Izložbe ogleda u predstavljanju novih proizvoda koji se po prvi puta predstavljaju na izložbi ili se po prvi put stavljaju u prodaju.

  • 207
  • 8
  • 0

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Pula, organizira već 22. put za redom, Gospodarsku izožbu hrane i pića, Histria 2015., koja će i ove godine, od 06. do 08. veljače, biti upriličena u Domu Hrvatskih branitelja u Puli.

Projekt je 1994. godine pokrenula HGK - ŽK Pula s ciljem prepoznavanja kreativnosti i inovativnosti malih proizvođača, koji se često susreću s ograničenim mogućnostima nastupa na sajmovima. Od male izložbe, s godinama je ovaj događaj prerastao u pravi sajam, na kojem svoje proizvode nude izlagači iz cijele Hrvatske. Danas ova izložba ima za cilj povezivanje poljoprivrednih i prehrambenih proizvođača sa sektorom turizma i trgovine.

Na izložbi se osim poljoprivrednih gospodarstava, predstavljaju i tvrtke i obrti koji se bave proizvodnjom i prodajom hrane, alkoholnih i bezalkoholnih pića, ambalaže te tekstila za ugostiteljstvo. Osim toga, predstavljaju se i subjekti koji se bave turističkom djelatnošću, poput restorana, hotela, agroturizama, nositelji oznaka Eko proizvod, Izvorno hrvatsko, Hrvatska kvaliteta, Otočni proizvod i drugi.

I ove se godine posebnost izložbe ogleda u predstavljanju novih proizvoda koji se po prvi puta predstavljaju na izložbi ili se po prvi put stavljaju u prodaju, a koji na tržištu nisu dulje od godine dana. Izložba je prodajnog karaktera pa će posjetitelji biti u prilici kupiti proizvode izravno od proizvođača.


Tagovi

Histria Izložba hrane i pića Poljoprivredni proizvođači Inovativnost malih proizvođača Županijska komora Pula Poljoprivredna gospodarstva Proizvodnja hrane Eko proizvod Izvorno hrvatsko Hrvatska kvaliteta Otočni proizvod Novi proizvodi