Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Predavanja za svinjogojce
  • 14.01.2015. 11:00

Profitno svinjogojstvo i perspektiva proizvodnje u RH

HGK ŽK Osijek i tvrtka Sano organiziraju predavanje o profitabilnosti svinjogojstva i perspektivama proizvodnje u Hrvatskoj, a održat će se 27. siječnja 2015. godine.

  • 359
  • 15
  • 0

HGK Županijska komora Osijek, Odsjek za pojoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo i tvrtka Sano - suvremena hranidba životinja d.o.o., organiziraju predavanje o profitabilnosti svinjogojstva i perspektivama proizvodnje u Hrvatskoj, koje će se održati u Maloj dvorani Županijske komore Osijek, 27. siječnja 2015. godine s početkom u 14 sati.

Na predavanju će biti govora o iskustvima proizvođača u Europskoj uniji u korištenju financijskih sredstava EU te o mogućnosti uključivanja hrvatskih farmera u te programe. Predavanje je namijenjeno naprednim uzgajivačima svinja, a teme predavanja su:

  • moderna organizacija proizvodnje i hranidbe
  • preventiva bolesti kao preduvjet profitabilne proizvodnje

Predavači su istaknuti stručnjaci za svinjogojstvo iz Njemačke, koji svakodnevno surađuju s profitabilnim farmerima na području organizacije proizvodnje i zdravstvene zaštite svinja.

Za sve dodatne informacije kontakt osoba je g. Ernest Nad: tel. 031/223-890, fax.031/223/824 ili e-mail: enad@hgk.hr

Izvor: HGK ŽK Osijek


Tagovi

Sano - suvremena hranidba životinja Županijska komora Osijek Ernest Nad Napredni uzgajivači svinja Hrvatski farmeri Stručnjaci za svinjogojstvo Zdravstvena zaštita svinja