Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zagreb Underground
  • 10.04.2024. 20:00
  • Grad Zagreb, Zagreb

Prvi gastro-enološki Wine & Walk festival u tunelu Grič

Cijeli tunel bit će podijeljen na četiri hrvatske vinske regije plus Hercegovina, a osim vina, svoju ponudu za degustaciju su pripremili proizvođači domaćih OPG-ova.

Foto: Paula Kovačić/Adria fun
  • 555
  • 79
  • 0

U tunelu Grič u Zagrebu održat će se prvi gastro-enološki Wine & Walk festival pod zemljom naziva Zagreb Underground. Prema riječima organizatora iz tvrtke Adria fun, na jednom mjestu okupit će se više od 200 hrvatskih vina i delicija domaćih OPG-ova, u tunelu dugačkom 350 metara, koji će ovom prilikom postati najveća podzemna vinarija u Hrvatskoj.

Održat će se ovog vikenda, odnosno od 12. do 14. travnja.

Ističu kako će cijeli tunel biti podijeljen na četiri hrvatske vinske regije plus Hercegovina. Tako će svi posjetitelji moći degustirati bogatu paletu bijelih, crvenih i ružičastih vina, ali će tu biti i vrhunskih pjenušaca, domaćih rakija i likera...

"Osim vina, svoju ponudu za degustaciju su pripremili proizvođači domaćih OPG-ova, pa će se na njihovim štandovima moći degustirati domaće slavonske i dalmatinske kobasice, pršut, čvarci, kulen, maslinova ulja, pčelarski proizvodi, salate od tune i inćuna, sirevi", najavljuju organizatori.

Kupnjom ulaznica sudjelujete u humanitarnoj akciji

Za sve zainteresirane, ulaznice su u pretprodaji u sustavu Eventim po cijenama od 25 eura, za termine od 15 do 17 sati i 30 eura za termine od 17.30 do 19.30 sati. Ulaznice se, ističu, mogu kupiti i na dane održavanja festivala, od 14.30 sati na ulazu u tunel iz Mesničke ulice, ali po 30 i 35 eura.

Uz svaku ulaznicu posjetitelji će dobiti i originalnu čašu i mini katalog za lakše snalaženje u ponudi i zabavi. Degustacije su uključene u cijenu ulaznice.

"Važno je napomenuti da se ulaznice prodaju na svakih pola sata kako se ne bi stvorila gužva, a dozvoljeno vrijeme boravka u tunelu je do tri sata", napominju te dodaju da dio zarade od prihoda od prodanih ulaznica ide u humanitarne svrhe za rad udruge Krijesnica.

Radno vrijeme festivala je od 15 do 22 sata, ulaz je iz Mesničke ulice i svi posjetitelji se kreću jednosmjerno kroz tunel Grič od Mesničke do Radićeve ulice.

Isto tako, napominju kako svi koji je kupe sudjeluju i u nagradnoj igri u kojoj će netko osvojiti 3.000 eura vrijednu nagradu - sedam dana ljetovanja za dvije osobe u all inclusive ponudi Labranda Senses Resorta u Vrboskoj na otoku Hvaru.


Tagovi

Zagreb Underground Wine & Walk festival Izložba vina Kušanje vina Kupnja ulaznica


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Djetinjstvo u prirodi 🍀🌼👣 #RuralFoto #priroda