Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Četvrt stoljeća
  • 01.02.2024. 12:00
  • Hercegovačko-neretvanski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Mostar

Rezervirajte prostor na vrijeme, kapaciteti 25. Mostarskog sajma skoro popunjeni

Veliki interes i ove godine vlada za Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru. Zemlja partner je Republika Hrvatska.

Foto: Vedran Stapić
  • 787
  • 68
  • 0

Četvrt stoljeća svog postojanja ove godine obilježit će najveći gospodarski događaj u Bosni i Hercegovini, Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru. Naime, do održavanja 25. izdanja ove manifestacije ostalo je nešto više od dva mjeseca, a kapaciteti su već uveliko popunjeni. Mostarski sajam će se ove godine održati od 16. do 20. travnja.

Na vrijeme rezervirajte prostor

Interes je veliki pa se potencijalnim izlagačima preporučuje da na vrijeme rezerviraju svoj prostor. Potvrdio je to za Agroklub, Oliver Cvitković, glasnogovornik ove manifestacije, istaknuvši kako se u pravilu predstavljaju izlagači iz 20 do 30 zemalja cijeloga svijeta, tako da približnu brojku očekuju i ove godine.

Očekuju izlagače iz više desetina zemalja (Foto: Mostarski sajam)

"U najvećoj mjeri predstavljaju se domaći izlagači i predstavnici zemlje partnera, ove godine to je Republika Hrvatska, te ostalih zemalja regije", dodao je naš sugovornik.

Svake godine trude se biti inovativniji i raznovrsniji kad je u pitanju sam program. Pored izlagačkog dijela, ova manifestacija je prepoznatljiva i po svom konferencijskom dijelu, tematskim forumima i okruglim stolovima te B2B susretima, koji se svakodnevno održavaju i što mu daje dodanu vrijednost.

"Osluškujemo želje i potrebe naših klijenata i sukladno tome kreiramo program. Za ovaj 25. jubilarni pripremamo brojna iznenađenja u kojima će naši posjetitelji uživati za vrijeme održavanja sajma", najavljuje Cvitković.

Cijene ulaznica

Ulaznice će se moći kupiti na samom ulazu u sajamski prostor. Cijena za jednokratne posjete je 5 KM (2,56 eura) po osobi, jednako kao i za automobil 5 KM. Organizirane grupe imaju popust.

"Od 20 do 50 osoba popust je 20%, a od 50 osoba popust je 50%. Mostarski sajam ima modernu infrastrukturu, čine ga dva zatvorena paviljona i veliki parkirališni prostor od preko 3.000 m2, što zadovoljava naše potrebe", kaže nam glasnogovornik.

Konferencijske dvorane i ove će godine biti mjesto prezentacije iz svijeta novih tehnologija, informatike, bankarstva, poljoprivrede i gastronomije, znanosti, prekogranične suradnje i drugih sektora koje će izlagati eminentni stručnjaci, predstavnici institucija, vlada.

Prijavni obrasci kao i ostale inforrmacije, uključujući cijene iznajmljivanja izložbenog prostora, dostupni su u dokumentu ispod ovog teksta. 


Dokumenti


Tagovi

Međunarodni sajam gospodarstva Mostarski sajam Oliver Cvitković Cijene ulaznica Zakup prostora


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.


Partner

Mostarski sajam

Rodoč bb, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
tel: +387 36 350 194, e-mail: info@mostarski-sajam.com web: http://www.mostar-fair.com/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Posjetili smo lanjsku pobjednicu RuralFoto izbora, Ankicu Ursić Molnar, koja je osvojila 500 EUR za fotografiju jelena u baranjskoj noći. Uskoro ide i TV reportaža o njenoj priči...