Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Beogradski sajam
  • 14.03.2014. 16:00

Sajam hrane i pića Foodrex 2014.

Prehrambeni sektor po četvrti put će se okupiti u prostorijama Beogradskog sajma u sklopu Foodrexa 2014.

  • 264
  • 23
  • 0

Četvrti međunarodni sajam hrane i pića - Foodrex, ove godine će se održavati od 15. do 17. travnja 2014. u hali 5 Beogradskog sajma.

Ovaj sajam namijenjen je tvrtkama iz prehrambene industrije, kao i manjim proizvođačima hrane i pića. Glavni cilj sajma je ostvarivanje poslovnih kontakata proizvođača sa distributerima, uvoznicima i maloprodajnim lancima.

Manifestacija će spojiti proizvođače hrane sa vodećim profesionalnim kupcima iz regije i Europe, koji opskrbljuju velike trgovinske lance, specijalizirane trgovine delikatesne hrane, hotele, restorane, institucije i cetering kompanije.

Obzirom da je sektor prehrambene industrije od strateškog značaja za Srbiju i da je Srbija jedan od vodećih proizvođača hrane i pića u jugoistočnoj Europi, namjera organizatora, kao i svih ostalih institucija koje podržavaju organizaciju sajma, je da Foodrex postane prepoznatljiv i jedan od najznačajnijih događaja u jugoistočnoj Europi u sektoru agro industrije.

Na ovogodišnjem Foodrex-u sudjelovat će izlagači iz više od 15 zemalja: Srbija, Bugarska, Makedonija, Slovenija, Njemačka, Nizozemska, Poljska, Rusija, Turska, Tunis, Alžir, Indonezija, Tajland, Vijetnam... Također se očekuju profesionalni kupci iz više od petnaestak zemalja, među ostalim iz Hrvatske, ali i bliskoistočnih zemalja.

Svi zainteresirani izlagači za nastup na sajmu prijavnicu mogu ispuniti on-line.

U prilogu članka, u obliku fotografija, donosimo dijelić atmosfere sa Foodrexa 2013.


Fotoprilog


Tagovi

Sajam hrane i pića Foodrex Prehrambena industrija Beogradski sajam Beograd Hotelijerstvo Ugostiteljstvo


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Otpor počinje ovdje - poručuju stotine španjolskih i francuskih poljoprivrednika

Španjolski i francuski poljoprivrednici blokirali su u ponedjeljak ceste duž granice obje države uoči izbora za Europski parlament prosvjedujući protiv, kako kažu, nepošt...

Više [+]