Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 31.07.2013.

Sajam Interagro 2013.

Poljoprivredni sajam u Bijeljini se svrstava u skupinu najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u BiH

  • 402
  • 20
  • 0

Ovogodišnji 12. Međunarodni poljoprivredni sajamInteragro 2012” održaće se od 18. do 21. rujna na Agrotržnom centru “Knez Ivo od Semberije” u Bijeljini.

Ova sajamska manifestacija održati će se na dvije tisuće zatvorenog i tri tisuće otvorenog izložbenog prostora, na kojoj će svoje proizvode predstaviti brojni izlagači. Sajam je mjesto gdje se može vidjeti bogata ponuda poljoprivredne mehanizacije i opreme, sjemenskog i sadnog materijala, hrane i pića, meda i proizvoda od meda, sredstava za zaštitu i uzgoj bilja, stočne hrane i mineralnih gnojiva, izložba stoke i kvalitetan program znanstveno-stručnih sadržaja.

Za vrijeme trajanja sajma održaće se brojni prateći sadržaji kao što su stručna predavanja, okrugli stolovi, prezentacije i sl.

Ova manifestacija je mjesto za neposrednu komunikaciju svih zainteresiranih, prezentaciju novih proizvoda i usluga, upoznavanje s novim trendovima i tehnologijama, razmjenu iskustva i daljnjeg razvoja agrara.


Tagovi

Sajam BiH Stručna predavanja Poljoprivredna mehanizacija Izložba stoke

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Žetva prije žetve, led potukao usjeve, voćnjake, vinograde, povrtnjake

Užasno nevrijeme s tučom poharalo je dijelove Hrvatske, ponajviše njezin istok gdje su i ove godine stradale poljoprivredne kulture. Ogromna količina oborina uz led velič...

Više [+]