Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Growmach
  • 24.09.2023. 15:00

Sajam poljoprivredne mehanizacije - Growmach prvi puta u Turskoj

Sajam najnovijih tehnologija i inovacija u poljoprivrednoj mehanizaciji i opremi održat će se u listopadu u Antaliji.

Foto: Depositphotos/stocktributor
  • 951
  • 69
  • 0

Sajam Growmach, na kojem će biti izložene najnovije tehnologije i inovacije u poljoprivrednoj mehanizaciji i opremi, sprema se otvoriti svoja vrata od 10. do 14. listopada 2023. godine u Anfaş Expo Centru, u turskom gradu Antaliji.

Ovo je prvo izdanje Growmach manifestacije koja će kroz konferencije i razna događanja ugostiti domaće i međunarodne stručnjake, specijalizirane u svojim poljima.

Poziv za sudjelovanje upućen je u preko 50 država, a očekuju se izlagači i posjetitelji s Balkana, Europe, Rusije, Azije, Afrike, Bliskog istoka te Sjeverne i Južne Amerike. 

U sklopu sajma će se održati i nagrada za inovacije, a u natjecanju mogu sudjelovati sve domaće i strane tvrtke iz sektora poljoprivrednih stojeva i opreme. 

Organizator najavljuje i platformu za povezivanje koja će pomoći izlagačima da imaju uvid u podatke o posjetiteljima koji su posjetili njihove štandove te iskoriste priliku osigurati komunikaciju i interakciju s potencijalnim kupcima u realnom vremenu nakon sajma. 

Sajam će biti otvoren od 10 do 19 sati, a posljednjeg dana, 14. listopada, do 17 h. Online registraciju možete obaviti putem linka, a više informacija potražite ovdje


Tagovi

Growmach sajam Antalija Turska Sajam poljoprivredne mehanizacije Poljoprivredna oprema Growmach Innovation Awards


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenica u ekološku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.