Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni sajam
  • 22.11.2013. 10:00

Sajam Slavin u proljetnom ruhu

Međunarodni sajam vinogradarstva, vinarstva i voćarstva - Slavin od iduće godine u novom proljetnom terminu

  • 217
  • 20
  • 0

Članovi Odbora za kulturno-turističke manifestacije grada Orahovice, na posljednoj sjednici u utorak 19. studenog 2013. godine, jednoglasno su donijeli odluku o novom datumu održavanja sajma Slavin kojeg organiziraju Grad Orahovica i Turistička zajednica grada Orahovice.

Prema ovoj odluci, sajam Slavin će se, od iduće godine, održavati svakog prvog petka u mjesecu svibnju. Članovi Odbora za kulturno-turističke manifestacije uvažili su prijedlog mnogih prošlogodišnjih sudionika sajma koji su izrazili iznimno nezadovoljstvo zbog nemogućnosti izlaganja u vanjskom prostoru zbog hladnoće.

Međunarodni sajam vinogradarstva, vinarstva i voćarstva - Slavin, okuplja vinogradare, voćare, proizvođače jakih alkoholnih pića te proizvođače i trgovce opremom, iz Hrvatske i inozemstva, kako bi unaprijedili svoju prodaju te upoznali nove tendencije u područjima voćarstva i vinogradarstva.

Sajam ima internacionalni karakter, budući da uz sudionike sajma koji dolaze iz svih krajeva Hrvatske, Slavin ugošćuje i sudionike iz susjedne Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine.

Photo: agroburza.hr


Tagovi

Slavin Vinogradarstvo Vinarstvo Voćarstvo Orahovica


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.