Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Salori
  • 08.04.2017. 12:00

Salori potiče razvoj lovnog i ribolovnog turizma

Baš onakva kakva priliči srcu Slavonije, znakovita je revija uz predstavljanje mnogobrojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov privukla mnoge posjetitelje koji su nazočili službenom otvorenju Salorija.

  • 2.263
  • 131
  • 0

Osječki sajam d.o.o. pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Hrvatskog lovačkog saveza, Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije i Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, organizirao je četrnaestu po redu sajamsku priredbu - Salori 2017.

Potiče se razvoj lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma

Manifestacija je to koja svojom veličinom, brojem izlagača, ali i značajem u razvoju lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma predstavlja najznačajniju priredbu te vrste u našoj zemlji.

Izložba trofeja, rukotvorina i eksponata privukla brojne posjetitelje

Baš onakva kakva priliči srcu Slavonije, znakovita je revija uz predstavljanje mnogobrojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov privukla mnoge posjetitelje koji su nazočili službenom otvorenju.

Raznovrsnost ponude gastronomskih specijaliteta obogati nepca posjetitelja

Notu više stavio je prikaz mogućnosti seoskog turizma, kao i raznovrsnost ponude gastronomskih specijaliteta naše regije koja je obogatila nepca posjetitelja, ali i dočarala obilje stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja kakve samo mi imamo.

salori-otvorenje
Otvorenje sajma Salori 2017.

Svečanom otvorenju nazočio je gradonačelnik Vrkić koji planira dovesti Britance u Osijek

"Zanimljivo je da Britanci, tvrdi on, u svom afirmativnom osvrtu, spominju između ostaloga lokalnu delikatesu, fiš-paprikaš. Sljedeće godine pozvat ćemo ih na naš sajam kako bi uz čuveni fiš s posjetiteljima kušali čobance, kotlovinu i vrhunska vina hrvatskog istoka, te tako s nama uživali u izvornim mirisima, aromama i okusima Slavonije i Baranje.", zaključio je gradonačelnik.

Šišljagić: sajmovi pomažu učvrstiti kontinentalni turizam

"Osječko-baranjska županija najbrže je rastuća županija po ulaganjima u kontinentalni turizam, a sajmovi ovog tipa pomažu dodatno učvrstiti tu poziciju.", rekao je osječko - baranjski župan Vladimir Šišljagić.

Motomobil kao dodatni štih sajmu

U sklopu sajma Salori 2017. u kojemu posjetitelji mogu uživati do nedjelje, održava se i 21. Sajam automobila i prateće industrije - MOTOMOBIL 2017. kako bi posjetitelji prilikom izravnog susreta s brojnim automobilima, motorima, skuterima, te ponudom i novitetima prateće industrije mogli uživati na jednom mjestu.


Fotoprilog


Tagovi

Salori Sajam lova i ribolova Pampas Manifestacija Osječko baranjska županija


Autorica

Roberta Kljenak

Više [+]

Roberta je dvostruka magistrica u području poljoprivrede. Obožava pisanje i fotografiju! Dobitnica je dekanove nagrade za najbolje studente, predavačica na brojnim poljoprivrednim kongresima i nezaposlena profesorica.


Partner