Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jerković d.o.o.
  • 29.05.2024. 10:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Saznali smo s kojim novitetima Jerković dolazi na FarmShow u Osijek

Pozivamo sve da ne propuste vidjeti i čuti nešto s čim se do sada nisu na ovaj način susretali na hrvatskom tržištu, poručio je Pavle Marić, voditelj prodaje u tvrtki Jerković d.o.o.

Foto: Martina Pavlović
  • 1.504
  • 100
  • 0

Na ovogodišnjem 11. izdanju sajma poljoprivredne mehanizacije FarmShow izlagat će i tvrtka Jerković d.o.o. iz Koške. Od 7. do 9. lipnja na Sportskom aerodromu u Čepinu kod Osijeka predstavit će, kako kažu, sve segmente svog poslovanja.

"Spektar ponude je izuzetno širok, ali ove godine bismo svakako htjeli naglasiti novitete i strojeve koje ćemo za razliku od svih godina dosad prvi put imati priliku vidjeti", rekao je voditelj prodaje Pavle Marić. 

Naglasak je, kaže, na kombajnima Claas Trion 530 i Claas Evion 430, a od noviteta su još pripremili presu Claas Quadrant 5300 RC Evolution, rastresač Claas Volto 900, prednju kosilicu Claas Disco 3200 FRC Profil plus zadnje bočne kosilice Claas Disco 9200 RC Contour radnog zahvata 9,10 metara.

Bili smo na hrvatskoj premijeri CLAAS Evion kombajna u radu, evo detalja

Osim toga, na sajmu će se prvi put predstaviti i traktor Claas Axos serije 300.

Premijerno predstavljanje bespilotne letjelice

"Ove godine po prvi puta će naši poslovni partneri imati priliku saznati sve informacije u vezi uzorkovanja tla, izrade varijabilnih karata gnojidbe i sjetve te usluge multi-spekralne analize korištenjem bespilotnih letjelica u ovom segmentu", istaknuo je Marić dodavši da su jedni od lidera na tržištu u primjeni navedenih tehnologija u praksi te da vjeruju da će se svi posjetitelji njihovog štanda ugodno iznenaditi viđenim.

"Pozivamo sve da ne propuste vidjeti i čuti nešto s čim se do sada nisu na ovaj način susretali na hrvatskom tržištu", poručio je.

Također, premijerno unutar svog asortimana predstavljaju bespilotnu letjelicu kojoj je osnovna namjena zaštita usjeva i raspodjela gnojiva te neke od dodatnih opcija aplikacije različitih poljoprivrednih inputa.

Svjetski trendovi i ugodna atmosfera

Na ovom sajmu sudjeluju od samih početaka, a kao i svake godine do sada, očekuju izniman interes, jer je Jerković, kaže Marić, jedan od štandova koji se ne zaobilazi, uvijek donoseći svjetske novitete, ugodnu atmosferu te druženje s postojećim i budućim poslovnim partnerima i kupcima.

A koliko je zapravo taj izravan kontakt s kupcima bitan, ističe kako su "oni ti zbog kojih postojimo, zbog kojih se trudimo svakim danom biti bolji i spremniji odgovoriti na sve upite i izazove koje postavljaju pred nas, kupce uvijek zanimaju noviteti, a kod nas ih uvijek mogu očekivati".

Iako se od ove godine na tržištu očekuje pad broja prodanih strojeva, naglašavaju kako u ovom trenutku njihova prodaja stoji dosta dobro s obzirom na uvjete koji su pogodili tržište Europske unije, pa samim time i tržište Hrvatske.

Posjetite FarmShow i obratite se stručnjacima tvrtke Jerković za sve informacije o njihovoj ponudi.


Tagovi

Jerković FarmShow Sajam poljoprivredne mehanizacije Noviteti Claas kombajni Claas traktori Bespilotne letjelice Uzorkovanje tla


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner