Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • E-nabava
  • 04.11.2015. 08:20

Seminar o E-nabavi u Županijskoj komori Karlovac

Seminar o E-nabavi u Županijskoj komori Karlovac održat će se 3. prosinca 2015.

  • 115
  • 6
  • 0

U Županijskoj komori Karlovac održat će se seminar o E-nabavi, 3. prosinca s početkom u 9.00 sati. E-nabava podrazumijeva sustav javne nabave koji se temelji na primjeni elektroničkih sredstava komunikacije prilikom postupaka javne nabave i uključuje uvođenje elektroničkih alata u svrhu potpore različitim fazama njena procesa. E-nabava provodi se u skladu sa Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o javnoj nabavi (NN 83/2013).

Vlada Republike Hrvatske u svibnju 2013. godine donijela je Strategiju razvoja elektroničke javne nabave u Republici Hrvatskoj 2013. - 2016. (NN 54/13) koja potiče i određuje postupno uvođenje elektroničke javne nabave za određene skupine naručitelja.

Obnavljanje certifikata javne nabave

Certifikati za područje javne nabave izdaju se na temelju završenog specijalističkog programa izobrazbe u području javne nabave, a obnavljaju se na temelju redovitog usavršavanja. Radionica je dio programa redovitog usavršavanja te uz povećanje kompetencija polaznika omogućuje polaznicima obnavljanje certifikata u skladu s Pravilnikom o izobrazbi u području javne nabave (NN 06/2012 i 125/14) i namijenjena je naručiteljima u procesu javne nabave.

Seminar se organizira u suradnji s tvrtkom Lureti j.d.o.o., a predavač je Katarina Depope Radman, nacionalna stručnjakinja za javnu nabavu, akreditirana provoditeljica projekta u dijelu pripreme, provedbe i ostvarenja postupka javne nabave, trenerica i specijalistica u sustavu javne nabave.

Naknada za sudjelovanje iznosi 850,00 kn po polazniku. Uz prijavu je potrebno priložiti i potvrdu o uplaćenoj kotizaciji. Poziv, raspored radionice i prijavnicu pronaći ćete u pratećim dokumentima.


Dokumenti


Tagovi

E-nabava Županijska komora Karlovac Javna nabava Certifikat Elektronički alati Lureti jdoo


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Vrgorsko polje Jezero - Cvjetanje breskvi
#RuralFoto #priroda"