Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IALB dani 2014.
  • 19.06.2014. 07:00

Snježana Španjol otvorit će 53. IALB dane

Snježana Španjol danas će otvoriti 53. IALB dane 1. EUFRAS konferenciju

  • 128
  • 7
  • 0

Zamjenica ministra Snježana Španjol otvorit će 53. IALB dane u Republici Hrvatskoj - Europski kongres poljoprivrednih savjetodavaca i 1. EUFRAS konferenciju u četvrtak, 19. lipnja 2014. godine u 08:30 sati u Hotelu Well, dvorana Vilina u Termama Tuhelj koja se održava u organizaciji IALB-a (Internationale Akdemie land und hauswirtschaftlicher Beraterinen und Berater) i Savjetodavne službe kako bi povezali savjetodavce i savjetodavne organizacije iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja.

IALB je krovna europska organizacija poljoprivrednih savjetodavaca iz 18 europskih zemalja, osnovana 1961. godine. IALB dani su redovito godišnje savjetovanje poljoprivrednih savjetodavaca i aktera razvoja ruralnog prostora koje se odražava već 52 godine. Teme savjetovanja su kompaktne i aktualne stručne informacije, pregled organizacije i ponude savjetodavnih službi - "Best Practice" impulsi za savjetničke projekte, dijalog i razmjena iskustava aktera u ruralnom prostoru i refleksije budućih perspektiva.

Tema kongresa "Mogućnosti nove poljoprivredne politike - uloga poljoprivrednog savjetodavstva" interesantna je svim državama članicama Europske unije zato što u EU započinje novo razdoblje promicanja poljoprivrede.

EUFRAS (European Forum for Agricultural and Rural Advisory Services) osnovale su 2013. godine kao savjetodavne organizacije Europe, s ciljem stvaranja krovne organizacije za savjetovanje u Europi. IALB je član EUFRAS-a. U okviru kongresa, EUFRAS će se predstaviti organizacijom jedne stručne radionice.


Tagovi

Snježana Španjol Terme Tuhelj IALB dani EUFRAS konferencija Ruralni razvoj Poljoprivreda Savjetodavna služba Susret savjetodavaca


Partner