Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ZeGeVege
  • 22.07.2023. 16:30
  • Grad Zagreb, Zagreb

Što vas čeka na 15. ZeGeVege festivalu održivog življenja?

I ove će se godine predstaviti brojni OPG-ovi i drugi proizvođači te dobavljači biljne hrane i kozmetičkih proizvoda koji nisu testirani na životinjama. Kada i gdje se održava?

Foto: Prijatelji životinja
  • 1.027
  • 101
  • 0

Najzeleniji hrvatski veganski festival, poznat i izvan granica Hrvatske, 15. ZeGeVege održat će se 1. i 2. rujna 2023. na Europskom trgu u Zagrebu. 

Na ZeGeVege festivalu održivog življenja i ove će se godine predstaviti brojni OPG-ovi i drugi proizvođači te dobavljači biljne hrane i kozmetičkih proizvoda koji nisu testirani na životinjama. 

Od burgera do kolača

Posjetitelji će se moći počastiti ukusnim veganskim jelima koje će nuditi razni restorani - od burgera, hot-dogova, bolonjeza i drugih klasičnih i egzotičnih specijaliteta pa do sirovih kolača, sladoleda i hladne kombuche. 

Domaćin ove manifestacije je udruga Prijatelji životinja, a kako ističu, na Europskom trgu očekuju na tisuće posjetitelja. "Vjerujemo da će svima njima, uz mnoštvo dostupnih informacija, najzapaženije ostati one o mnogim prednostima biljne prehrane za sve: kako za nas i naš planet tako i za životinje", poručuju.

Gurmani će doći na svoje

Edukacija o prehrani budućnosti

Pored svega, posjetitelji će se moći educirati o prehrani budućnosti, ali i kroz razgovore voditeljice Sare Mešin s utjecajnim osobama iz svijeta veganstva. Bit će prisutni i inozemni izlagači, nositelji V-oznake, razne udruge te humanitarne i ekološke inicijative, kao i skloništa i utočišta za životinje.

ZeGeVege festival već je godinama zapažen kao izvrsno mjesto za gurmane, ljubitelje zdrave hrane i biljne kozmetike, ali i one željne dobre energije i stvaranja pozitivnih promjena, ističu u Prijateljima životinja. 

"Dođite uživati s nama, napuniti se pozitivnom energijom i biljnim gorivom, nasmijati se maskotama Mrkviću i Graškiću, prolistati besplatne brošure s receptima, informirati se o pravima životinja i veganskom pokretu i slaviti održiv način života. Kao i ranijih godina, pripremamo pregršt zanimljivosti i iznenađenja za sve dobne skupine. Vidimo se!", poručuju iz Udruge pozivajući sve na Europski trg. 

Festival je oba dana otvoren od 9 sati.  

Više o najavi možete vidjeti putem ove poveznice.

Vidimo se! 


Fotoprilog


Tagovi

ZeGeVege Festival održivog življenja Veganski festival Prehrana budućnosti Europski trg Prijatelji životinja


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Posjetili smo lanjsku pobjednicu RuralFoto izbora, Ankicu Ursić Molnar, koja je osvojila 500 EUR za fotografiju jelena u baranjskoj noći. Uskoro ide i TV reportaža o njenoj priči...