Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam agroturizma
  • 10.03.2024. 16:30
  • Šibensko-kninska, Skradin

Sudjelujte na 13. Sajmu agroturizma Šibensko-kninske županije

Na sajmu, čija posjećenost raste iz godine u godinu, će se naći od autohtonih i tradicijskih ruralnih proizvoda i usluga, etno i gastronomskih specijaliteta do kulturne baštine, folklora, starih zanata te turističke ponude na obiteljskim domaćinstvima ruralnih područja.

Foto: Facebook/Šibensko-kninska županija
  • 732
  • 68
  • 0

Šibensko-kninska županija ove godine po 13. put organizira Sajam agroturizma. Održat će se u Skradinu 30. travnja i 1. svibnja na ulazu u Nacionalni park Krka, a manifestacija je izložbeno-prodajnog karaktera.

Kao i do sada, predstavit će se ukupno bogatstvo županije i županije partnera, od autohtonih i tradicijskih ruralnih proizvoda i usluga, etno i gastronomskih specijaliteta do kulturne baštine, folklora, starih zanata te turističke ponude na obiteljskim domaćinstvima ruralnih područja.

Organizatori ističu kako ju je lani posjetilo gotovo 30.000 domaćih i stranih gostiju, a svoje proizvode izložilo je oko 150 izlagača iz ove županije , alii cijele Hrvatske. Na otvorenju će se predstaviti Katalog izlagača, pa mole da uz popunjenu Prijavu dostavite i jednu fotografiju vaših proizvoda koja će biti objavljena u istom.

Suorganizatori ovogodišnjeg Sajma su Javna ustanova Razvojno inovacijski centar AluTech, Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, HGK Županijska komora Šibenik, Grad Skradin i Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, a županija partner je Ličko-senjska županija.

Prijavnicu i Opće uvjete izlaganja pronađite u dokumentima ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

13. Sajam agroturizma Šibensko-kninske županije Skradin Katalog izlagača Prijava za izlaganje


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.