Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Wine ViP Event
  • 17.11.2023. 12:15

Sudjelujte na pet Wine ViP Evenata s glavnim ciljem - edukacije, druženje i povezivanje

Iza organizatora su 32 ovakva događanja, a s osmišljenih novih pet, planiraju proslaviti svoj 19. rođendan.

Foto: Agencija Ricerca Mercato
  • 943
  • 62
  • 0

Višegodišnju tradiciju na kojoj su do sada organizirali 32 Wine ViP Evenata međunarodnog karaktera diljem Hrvatske, Agencija Dantes nastavlja i iduće godine. Za 2024. su osmislili pet takvih događanja čime žele proslaviti svoj 19. rođendan.

"I do sada su bila odlično posjećena, a prema najavama i vrlo velikom interesu partnera i suradnika, kao i gostiju, očekuje se da će u 2024. biti još bolje. Ono što ih čini posebnim i drugačijim u moru raznih kvalitetnih događanja diljem Hrvatske su emocije, vrhunske edukacije i pozitivna energija i sinergija svih sudionika događaja", ističu.

Najavljuju kako će u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima sudionicima omogućiti besplatno: ulaz, degustacije, predavanja, radionice i edukacije kao i gastronomske degustacijske prezentacije.

Pet događaja, pet lokacija 

Wine ViP Eventi će se iduće godine održati na sljedećim lokacijama:

  • Split, Hotel Amphora, 21. veljače 2024.
  • Zadar, Hotel A mare, 23. veljače 2024.
  • Rijeka, Hotel Bonavia, 28. veljače 2024.
  • Poreč, Valamar Diamant Hotel, 06. ožujka 2024.
  • Zagreb, Hotel Antunović, 12. ožujka 2024.

Glavni ciljevi su edukacija HoReCa sektora tj. ugostiteljsko-turističke struke (vlasnika raznih ugostiteljsko turističkih objekata i njihovih djelatnika - menadžera hrane i pića, konobara, sommeliera, kuhara, barista...) te proizvođača vina i raznih delicija, kao i njihovo međusobno poslovno povezivanje, podizanje razine znanja, kvalitete ponude i usluge.

Prijavite se za sudjelovanje

Naglašavaju i humanitarnu notu koja će ove godine imati poseban značaj. Više od toga ne otkrivaju, osim da će za sve sudionike imati velike novosti, a jedna od najvažnijih je ta da će biti puno više vremena za druženje.

Gosti će, najavljuju, moći uživati u osam enogastronomskih radionica i prezentacija koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi, dok će između predavanja i radionica svi gosti imati priliku družiti se, degustirati proizvode ili poslušati prezentacije brojnih vrlo kvalitetnih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju.

Organizator poziva sve zainteresirane (vino, likeri, meso, sir, riba, ugo oprema i proizvođače raznih kvalitetnih proizvoda) koji žele biti dio ovih događanja da im se obrate na e-mail: info@dantes.biz.


Tagovi

Agencija Dantes Wine ViP Event 2024 Lokalni proizvođači Sudjelovanje Poslovno povezivanje HoReCa sektor


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.