Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo 2024
  • 15.02.2024. 15:00
  • Virovitičko-podravska, Virovitica

Trebate novi rasipač? Sudjelujte u aukciji na Viroexpu

Radi se o rasipaču Bodrum 1.000 litara, poznata je i početna cijena aukcije, a ukupan dobiveni iznos bit će doniran u nekoliko humanitarnih udruga vezanih za djecu s posebnim potrebama, rekao je direktor sajma Bojan Mijok

Foto: DP PROF
  • 798
  • 61
  • 0

Već 27. Sajam gospodarstva, poduzetništva i poljoprivrede Viroexpo, otvorit će sutra, 16. veljače, vrata svojim posjetiteljima.

Očekuje vas sadržajan program za sve uzraste, od bogatog izložbenog programa, stručnih predavanja, do umjetničkih i zabavnih nastupa, darivanja, natjecanja te stand-up komedije.

Kao i prije nekoliko godina, organizirali su za sve zainteresirane poljoprivrednike i humanitarnu aukciju. O čemu se radi?

Prijave na info pultu

Naime, dolaskom na sajam moći ćete sudjelovati u licitiranju za rasipač umjetnog gnojiva koji će biti izložen na vanjskom izložbenom prostoru. Radi se o rasipaču Bodrum kapaciteta 1.000 litara. Razbacuje gnojivo 10 do 20 metara te ima lopatice i diskove od inoxa.

Tržišna vrijednost aukcijskog predmeta je 1.500 eura, dok je početna cijena aukcije 1.000 eura.

Objavljen program 27. Viroexpa - provjerite što su pripremili za posjetitelje

Obrazac i predaja ponuda bit će moguća na info pultu kroz sva tri dana trajanja sajma, a zadnjeg dana, u nedjelju, javno će se proglasiti najbolji ponuđač.

"Ovo je određena promocija za našu tvrtku, ali i pomoć potrebitima, zbog čega smo se odlučili sudjelovati i ojačati suradnju. Na Viroexpu smo više godina, a u ovakvom obliku prvi puta", rekla je Jasmina Kolarić iz tvrtke DP PROF iz Virovitice koja je odlučila donirati stroj, a koja se već 20-ak godina bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije i rezervnih dijelova.

"Ukupan dobiveni iznos bit će doniran u nekoliko humanitarnih udruga za djecu s posebnim potrebama", rekao je direktor sajma Bojan Mijok.


Tagovi

Viroexpo Humanitarna aukcija Rasipač mineralnog gnojiva DP PROF Najbolja ponuda


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr